Sta vas sve nervira kod muza?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Sta vas sve nervira kod muza?
On dosta stvari radi naopako:-)
Ma, da i ne hoda na rukama.....
Ma, da i ne hoda na rukama.....
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 8:14 am
Eh, lakse bi mi bilo da sve radi naopako, ovako cas naglavacke, cas nanogacke, vec mi se vrti u glavi 

Крофнице, мени се чини да ти свог мужића на неки начин прилично иритираш. Он на те иритације одговара детињасто - бунџијски - сходно његовом васпитању и одрастању.
-
- Aktivan član
Je l to onda znaci da su i batine jedna od solucija? 

Све у своје време, па тако и батине.
Нарочито је важан фактор однос снага. У случају неповољног односа снага, батинаш би могао да добије батине.
Нарочито је важан фактор однос снага. У случају неповољног односа снага, батинаш би могао да добије батине.

-
- Aktivan član
Dobro, onda bez batina. Ma nek ti zahvali sto si me ubedio inace da ga ja propustim kroz sake video bi on
Onda, koja kazna bi bila adekvatna i u skladu sa detinjastim ponasanjem? Zabrana slatkisa? Klecanje na kukuruzu? Zabrana kompjutera?

Onda, koja kazna bi bila adekvatna i u skladu sa detinjastim ponasanjem? Zabrana slatkisa? Klecanje na kukuruzu? Zabrana kompjutera?

Овде казне неће да упале. Мораш да га позитивно стимулишеш. 

-
- Aktivan član
Sad si me podsetio na ono sto me najvise nervira! Ono, maco, cico, frrr, mrrr, a? I ja kao pa ne bih sad, i on odmah kao, ok! I okrene se i zaspi! Nema ono, ali maacoo... Mislim... katastrofa.
Да, да, само лепо си ескивирала узрок бунтовничког понашања. Можда да престанеш да га иритираш? 

-
- Aktivan član
Cek, cek, ovako. Ako sam dobro razumela, ja treba da prestanem da gundjam da on ne bi iz inata radio stvari koje kada bi prestao da radi ja ne bih imala razloga za gundjanje? Iju... Kuda ide ovaj svet.
I nemoj da mi preskaces ovu najnoviju stavku koje se setih onako usput a vrlo je iritantna, da ne kazem vodeca.
I nemoj da mi preskaces ovu najnoviju stavku koje se setih onako usput a vrlo je iritantna, da ne kazem vodeca.
Нисам сигуран на коју ставку мислиш када кажеш да сам је прескочио.
Иначе, колико год да сам упознао брачних парова, увек су били један према другоме баш како треба, онако пасент.
Исто тако сте и вас двоје пасент: једно у клин а друго у плочу.
Колико год да је он крив за своје глупости, тако и ти за своје и лепо се надопуњујете. Једини начин да се проблеми реше је да неко на правилан начин пресече врзино коло. Покушаји да се врзино коло успори или да из њега изађе, делују само на убрзавање ђускања.
Иначе, колико год да сам упознао брачних парова, увек су били један према другоме баш како треба, онако пасент.

Колико год да је он крив за своје глупости, тако и ти за своје и лепо се надопуњујете. Једини начин да се проблеми реше је да неко на правилан начин пресече врзино коло. Покушаји да се врзино коло успори или да из њега изађе, делују само на убрзавање ђускања.

-
- Aktivan član
Je l ovo 'pasent' vranjanizam?
Aha, i uvek ja treba da presecem vrzino kolo, jel? Pa i to me nervira, kad sam samo ja spremna da popustim samo radi mira u kuci. On bi se svadjao do besvesti, tupan. A i kada, kobajagi, on popusti, to nikako ne znaci da ce paziti da se uzrok svadje ne ponovi, neee...
A preskocio si vrlo bitnu stavku, ono sa cica-macanjem

Aha, i uvek ja treba da presecem vrzino kolo, jel? Pa i to me nervira, kad sam samo ja spremna da popustim samo radi mira u kuci. On bi se svadjao do besvesti, tupan. A i kada, kobajagi, on popusti, to nikako ne znaci da ce paziti da se uzrok svadje ne ponovi, neee...
A preskocio si vrlo bitnu stavku, ono sa cica-macanjem

Dobar juice+vodka....znas kako posle muz izgleda simpaticno:-)
-
- Aktivan član
Vokabular, tvoja resenja mi se osobito svidjaju. I ovo ce biti isprobano! 

Е па Крофнице, ти си се јавила.
Не могу њему да кажем да пресече врзино коло када није овде. Зато је добро да обоје нађете доброг саветника и решите проблеме заједнички.
А цица-мацање ми није јасно. Дај неки пример.

А цица-мацање ми није јасно. Дај неки пример.