Sta mislite o ovom clanku,moze li to biti istina/
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Sta mislite o ovom clanku,moze li to biti istina/
LEČENJE PETROLEJOM
Da alternativna medicina nema granica, dokazuje slučaj iz Nemačke, gde se ljudi leče, verovali ili ne - petrolejom!
Doktorka Paula Ganer, sa klinike "Jakob" na Majni, tvrdi da ko godišnje pije dvanaest dana zaredom po jednu kafenu kašičicu petroleja, nikad neće oboleti od raka, leukemije ili neke slične teže bolesti. I sama dr Paula je bila u teškoj situaciji, kada je u 31. godini života obolela od raka creva. Operisana je, ali joj se rak proširio na bubrege i kada su lekari ustanovili da joj ne mogu pomoći otpustili su je iz bolnice. Tada joj je muž preporučio da uzima petrolej. I desilo se čudo: nakon samo tri dana ustala je iz kreveta, a posle šest nedelja dostigla je normalnu težinu i bivala sve zdravija. Od tada i ona sama obolelima, ali i zdravima preporucuje da piju petrolej i u svojoj evidenciji ima preko 2.000 slučajeva izlečenja od najtežih bolesti.
Interesantan je i slučaj porodice Švarc, iz Berlina, koja je uvela praksu, da svakog petka svaki član porodice uzima kocku šecera sa 15 kapi petroleja. Ovo rade vec 70 godina i nikada nisu bolovali, svi su zdravi i dugovečni.
Petrolej ipak ima jedan veliki nedostatak, zbog kojeg nije uvedena njegova šira upotreba u lečenju: veoma je jeftin. A to, naravno ne odgovara mnogim lekarima i farmaceutskoj industriji, jer oni "žive" od najtežih bolesti koje napadaju čovecanstvo. I sama dr Ganer je imala problema sa vlastima i čak je kažnjavana, ali je upotreba petroleja u nekim zemljama legalizovana za lečenje. Za sada u Švajcarskoj, Francuskoj, Poljskoj i Madarskoj, gde može da se nabavi apotekarski petrolej iz kojeg su odstranjeni neprijatni mirisi.
Pa, izvolite, probajte. Davljenik se za slamku hvata, a bolestan čovek za sve što može da mu pomogne. Deluje šašavo, ali ko zna - možda je delotvorno?
Prenošeno je sa kolena na koleno, a postoje i zapisi, da su Nemci upotrebu petroleja u zdravstvene svrhe preuzeli od nas Srba, tokom Prvog svetskog rata. Oslabljena Srbija, zbog Balkanskih ratova i rata protiv Turaka, ostavljena takoreći sama da se bori protiv tri velike oružane sile, bez osnovnih medicinskih sredstava i lekova za zbrinjavanje bolesnih i ranjenih, lek je potražila u petroleju. Bar onaj deo stanovništva u okupiranoj Srbiji i pripadnici vojske, kojima je petrolej bio dostupan.
Da alternativna medicina nema granica, dokazuje slučaj iz Nemačke, gde se ljudi leče, verovali ili ne - petrolejom!
Doktorka Paula Ganer, sa klinike "Jakob" na Majni, tvrdi da ko godišnje pije dvanaest dana zaredom po jednu kafenu kašičicu petroleja, nikad neće oboleti od raka, leukemije ili neke slične teže bolesti. I sama dr Paula je bila u teškoj situaciji, kada je u 31. godini života obolela od raka creva. Operisana je, ali joj se rak proširio na bubrege i kada su lekari ustanovili da joj ne mogu pomoći otpustili su je iz bolnice. Tada joj je muž preporučio da uzima petrolej. I desilo se čudo: nakon samo tri dana ustala je iz kreveta, a posle šest nedelja dostigla je normalnu težinu i bivala sve zdravija. Od tada i ona sama obolelima, ali i zdravima preporucuje da piju petrolej i u svojoj evidenciji ima preko 2.000 slučajeva izlečenja od najtežih bolesti.
Interesantan je i slučaj porodice Švarc, iz Berlina, koja je uvela praksu, da svakog petka svaki član porodice uzima kocku šecera sa 15 kapi petroleja. Ovo rade vec 70 godina i nikada nisu bolovali, svi su zdravi i dugovečni.
Petrolej ipak ima jedan veliki nedostatak, zbog kojeg nije uvedena njegova šira upotreba u lečenju: veoma je jeftin. A to, naravno ne odgovara mnogim lekarima i farmaceutskoj industriji, jer oni "žive" od najtežih bolesti koje napadaju čovecanstvo. I sama dr Ganer je imala problema sa vlastima i čak je kažnjavana, ali je upotreba petroleja u nekim zemljama legalizovana za lečenje. Za sada u Švajcarskoj, Francuskoj, Poljskoj i Madarskoj, gde može da se nabavi apotekarski petrolej iz kojeg su odstranjeni neprijatni mirisi.
Pa, izvolite, probajte. Davljenik se za slamku hvata, a bolestan čovek za sve što može da mu pomogne. Deluje šašavo, ali ko zna - možda je delotvorno?
Prenošeno je sa kolena na koleno, a postoje i zapisi, da su Nemci upotrebu petroleja u zdravstvene svrhe preuzeli od nas Srba, tokom Prvog svetskog rata. Oslabljena Srbija, zbog Balkanskih ratova i rata protiv Turaka, ostavljena takoreći sama da se bori protiv tri velike oružane sile, bez osnovnih medicinskih sredstava i lekova za zbrinjavanje bolesnih i ranjenih, lek je potražila u petroleju. Bar onaj deo stanovništva u okupiranoj Srbiji i pripadnici vojske, kojima je petrolej bio dostupan.
Re: Sta mislite o ovom clanku,moze li to biti istina/
znam,i ja sam videla taj clanak,i ne mogu da verujem...
Petrolej (kerozin) poznat i kao parafin je jako zapaljiva ugljovodonična tečnost....koristi se kao gorivo za avione ,rakete i druge vrste letelica.....http://forum.cafemontenegro.com/archive ... ..procitaj ovo...

- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Neka proba da prdne u prostoriji gde postoji otvoren plamen i bice vecno izlecena od svih bolesti. U tom slucaju, petrolej je vrlo svrsishodan.
Cogito ergo doleo....
hahaha.....sigurno ce biti izlecena.......
.......

Meni nije čudno. Nekad su se bake i deke petrolejem (ili ti gasom za lampe) lečili tako što su ga pili ili mazali. I kod nas se koristi u medicinske svrhe, naročito po rh centrima. Čak se i po bolnicima davao kao lek protiv zatvora (ovo znam jer sam bila prisutna kada su ženi dali da pije petrolej jer nije ništa uradila posle klistiranja a posle operacije).
A da, i 200% efikasno za otklanjanje vaški, ma koliko da ih je: Jedno mazanje i više ih nema. Jedino je problem posle isprati smrad iz kose.
S druge strane, svašta se reklamira kao lek. I, što bi rekli: "Ko voli, nek izvoli..."
A da, i 200% efikasno za otklanjanje vaški, ma koliko da ih je: Jedno mazanje i više ih nema. Jedino je problem posle isprati smrad iz kose.
S druge strane, svašta se reklamira kao lek. I, što bi rekli: "Ko voli, nek izvoli..."
ipak se petrolej koristi za letelice...
da li znate da li ima neke nuspojave..?..
.i da li se treba konzumirati i u preventivne svrhe..?....
pozdrav....
da li znate da li ima neke nuspojave..?..

pozdrav....

- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
najbolje otici i piti vodu koja je "zaprljana" sirovom naftom,mozda mi bude bolje...svasta...
pa pitam svi navijaju za petrolej......
....

- Slavko_slavko
- Stalni član
citao sam na ovom forumu da su se neka deca ugusila nakon sto sto je pored njih bio petrolej u vecoj kolicini(da li je istina ili ne ne znam)...ukoliko moze da ugusi vaske mozete zamisliti sta radi telu tek onda...mislim da je to otrov,kao i sve sto se proizvodi od nafte...
pa i meni tako deluje.....mislim logicno....ali neki su se ljudi uz pomoc njega izlecili....e sad sta je istina..?.....ostaje nam jedino da probamo,pa ko ostane ziv prica ce...... 

- Slavko_slavko
- Stalni član
pitanje je od cega se zaista ljudi izlece kad uzimaju 300 stvari...jedni uzimaju kojekakve trave,drugi praskove,treci idu na terapije i uzimaju sve to i kad se izlece ni sami ne znaju od cega...ja ovo ni u ludilu ne bih probao,jer je to mnogo veci otrov nego sto su zapravo hemoterapije...
svako se snalazi kako zna i ume...a ljudi u ocaju probaju sve,samo da se izlece.....tako nekad i pogrese,pa naprave vecu stetu nego korist...
...znas za onu pricu kad je "nadrilekar" prodavao "specijalne" aparate za lecenje od kancera i zabranjivao hemoterapiju......na kraju je ispalo da je prevarant,a pritom je mnogo ljudi zbog njega stradalo.........

- Slavko_slavko
- Stalni član
pa to stoji,na ljudima je da odaberu pravi put,tacnije njihov put...ja sam uvek za hemoterapiju pa ma kakve prognoze bile...ma bilo je to skoro sad,ako je to ono na sta ja mislim,ima prevaranata,samo ne znam kako mogu te osobe da uvrcu tako...
pa ti prevaranti nemaju srca i ne mare ni za ciji zivot.......a ima ih sve vise......
...ali barem je taj uhapsen.....

- Slavko_slavko
- Stalni član
ma to je taj jedan a sta je sa stotinama korumpiranih lekara koji svesno unistavaju tudje zivote?cast izuzecima,ima ih,ja sam ih dosta upoznao ali ne volim te "ljude" koji drugima kvare prosek i koji drugima unistavaju zivote...