Sta mislite o ovom clanku,moze li to biti istina/
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Sta mislite o ovom clanku,moze li to biti istina/
svako se snalazi kako zna i ume...a ljudi u ocaju probaju sve,samo da se izlece.....tako nekad i pogrese,pa naprave vecu stetu nego korist...
...znas za onu pricu kad je "nadrilekar" prodavao "specijalne" aparate za lecenje od kancera i zabranjivao hemoterapiju......na kraju je ispalo da je prevarant,a pritom je mnogo ljudi zbog njega stradalo.........

- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
pa to stoji,na ljudima je da odaberu pravi put,tacnije njihov put...ja sam uvek za hemoterapiju pa ma kakve prognoze bile...ma bilo je to skoro sad,ako je to ono na sta ja mislim,ima prevaranata,samo ne znam kako mogu te osobe da uvrcu tako...
pa ti prevaranti nemaju srca i ne mare ni za ciji zivot.......a ima ih sve vise......
...ali barem je taj uhapsen.....

- Slavko_slavko
- Stalni član
ma to je taj jedan a sta je sa stotinama korumpiranih lekara koji svesno unistavaju tudje zivote?cast izuzecima,ima ih,ja sam ih dosta upoznao ali ne volim te "ljude" koji drugima kvare prosek i koji drugima unistavaju zivote...
tacno je to,stvarno ima mnogo korumpiranih doktora,.....najsigurnije je ici kod privatnika,platis ali si siguran da je dijagnoza ispravna.......najgore je to da u celoj toj prici stradaju nevini ljudi,a i deca.....
......

- Slavko_slavko
- Stalni član
e ja se tu ne slazem...ne verujem privatnicima,mislim lekarima koji rade u privatnoj praksi,svaka njima cast ali ipak...verujem vise privatnim laboratorijama...pa da...voleo bih da se stvarno otkrije ko je ucestvovao u kojim proneverama pa da imamo pravu sliku ko je kakav,da se zna...
da i ja sam mislila na privatne laboratorije......pa znas ljudi svakodnevno pokrecu tuzbe...ali malo njih odgovra za to sto su ucinili..... 

- Slavko_slavko
- Stalni član
a zasto bi odgovarali kad imaju pare da podmite druge sektore?otisli smo malo sa teme ali bilo bi dobro da se razvije jos jedna ovakva tema...cini mi se da ce novi ministar mnogo uraditi po pitanju zdravstva,iskreno se nadam tacnije...
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 04, 2004 2:00 am
Nekada su bake i deke koristile duvanske klizme, a u bolnicama se prepisivao heroin. Nekada. A danas imamo medicinu zasnovanu na dokazima, samo nemamo uvek znanje, sredstva i dobru volju da je primenjujemo. Nekada je lakse i isplativije prodavati jeftinije organe za bubrege.