Spavanje posle rucka

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Korisnikov avatar
Studenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 10:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Spavanje posle rucka

Post od Studenica »

_david_ napisao:Studenica a ti si mi veliki strucnjak sta kaze "uradice te" jbm li te u pismenost, ko li je tebi dao diplomu gospode boze

- sta kaze .. Danas je dijabetes dosta zastupljena bolest ... pa majmune jedan znas li zasto? pa vidi indijancu jedan, secerna bolest se ne dobija od slatkisa, vec od masne hrane i stresa

Ne znam sta ste hteli da kazete ovim post-om ali me iskreno i ne zanima,ja se na ovaj nivo necu spustati...
Ako i dalje imate neki problem javite se na PP...imam par prijatelja koji su veterinari,mozda mogu da vam pomognu...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Само неискусне особе могу на основу поспаности после ручка да помисле на шећерну болест. По томе, сви су шећераши. :lol:
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

Studenica napisao:
_david_ napisao:Studenica a ti si mi veliki strucnjak sta kaze "uradice te" jbm li te u pismenost, ko li je tebi dao diplomu gospode boze

- sta kaze .. Danas je dijabetes dosta zastupljena bolest ... pa majmune jedan znas li zasto? pa vidi indijancu jedan, secerna bolest se ne dobija od slatkisa, vec od masne hrane i stresa

Ne znam sta ste hteli da kazete ovim post-om ali me iskreno i ne zanima,ja se na ovaj nivo necu spustati...
Ako i dalje imate neki problem javite se na PP...imam par prijatelja koji su veterinari,mozda mogu da vam pomognu...
sta ti nije jasno? ko ti je dao diplomu? nepismen si.. ne znas kako se neke reci pisu...ko sve nece biti lekar u ovoj srbiji, blagi uzas
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Заборавио сам још један важан потенцијални узрок поспаности после ручка. Ако се радно време односно претходни део дана проведе у простору са мањом концентрацијом кисеоника то ће сигурно да изазове поспаност нарочито када се после ручка крв из мозга повуче у желудац.
MatijaS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 07, 2016 9:03 am

Post od MatijaS »

Sasvi moguce da je i to, posto u zadnje vreme me tera kao da sa naprezem dok disem.

Usput, moracu ovde da pitam za onu temu sto sam pitao "Glavobolja kao pulsiranje sa desne strane", ne zelim da je sada dizem na vrh pa da pitam ovde, meni je taj doktor rekao da odradim skener mozga i nesto za ocni pritisak i prepisao mi je neke anti - depresive, ako se ne varam i magnezijum. Zanima me da li ima potrebe za ovim testovima i za ovim lekovima?

Hvala, nisam hteo da pitam u ono temi posto sigurno ima nekih ljudi koji su tek postavili teme i bitne su im. :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Антидепресиве свакако не бих узимао, а магнезијум обавезно али не било који.

Скенер мозга због спавања после ручка?!

Очни притисак треба проверавати повремено због тога што не даје скоро никакве симптоме.
MatijaS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 07, 2016 9:03 am

Post od MatijaS »

Ne zbog spavanja posle rucka nego zbog one teme gde sam pitao sta bi mogao biti uzrok moje glavobolje sa desne strane glave u vidu pulsuiranja. I on mi je kao rekao da je migrena i da odradim skener mozga.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Јеси ли пробао да радиш вежбе за врат и рамени појас?
Odgovori