Slabost u nogama
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 26, 2019 1:47 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Slabost u nogama
Pitam se da li je neko imao problem sličan mom...
Već skoro mesec dana imam neku čudnu, da kažem blagu slabost u nogama.
Ne mogu da kažem da je malaksalost jer se normalno krećem prelazim dosta kilometara na dan i to mi ne predstavlja problem. Normalno hodam ali ipak osećam da To Nije To. Najčešće to osetim kad ustanem iz kreceta a tada ipak više imam osećaj neke težine pa posle kad se noge razrade normalno funkcionišem. Ali ipak osećam neku blagu slabost u nogama, ne bol vec slabost i ponekad tremor mišića. Sve sam pokušao i pojačao ishranu ubacio magnezijum gvoždje jedem voće i povrće vežbam i ništa .. skoro mesec dana svaki dan isti osecaj. To me uzasno nervira. Ostale simptome nemam. Nemam ni bolove nikakve ni slabost u rukama. sve radnje normalno obavljam niti imam glavobolje niti imam loš apetit naprotiv. Jedem lepo lepo spavam. I vežbam normalno svake večeru a dnevno prepešačim od 5 do 8 kilometara bez umaranja. Anksiozan jesam ali ne verujem da je to jer traje predugo...
na pamet mi padaju teške bolesti a ne nih da ih pominjem... povezujem i sa ledjima da ima veze jer sam neposredno pre prvog osecaja te slabosti imao bol u ledjima... ne znam, nisam pametan...
Već skoro mesec dana imam neku čudnu, da kažem blagu slabost u nogama.
Ne mogu da kažem da je malaksalost jer se normalno krećem prelazim dosta kilometara na dan i to mi ne predstavlja problem. Normalno hodam ali ipak osećam da To Nije To. Najčešće to osetim kad ustanem iz kreceta a tada ipak više imam osećaj neke težine pa posle kad se noge razrade normalno funkcionišem. Ali ipak osećam neku blagu slabost u nogama, ne bol vec slabost i ponekad tremor mišića. Sve sam pokušao i pojačao ishranu ubacio magnezijum gvoždje jedem voće i povrće vežbam i ništa .. skoro mesec dana svaki dan isti osecaj. To me uzasno nervira. Ostale simptome nemam. Nemam ni bolove nikakve ni slabost u rukama. sve radnje normalno obavljam niti imam glavobolje niti imam loš apetit naprotiv. Jedem lepo lepo spavam. I vežbam normalno svake večeru a dnevno prepešačim od 5 do 8 kilometara bez umaranja. Anksiozan jesam ali ne verujem da je to jer traje predugo...
na pamet mi padaju teške bolesti a ne nih da ih pominjem... povezujem i sa ledjima da ima veze jer sam neposredno pre prvog osecaja te slabosti imao bol u ledjima... ne znam, nisam pametan...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Slabost u nogama
Пробај да узмеш калијум. Није неки квалитет али калијумхлорид има у кесицама да се купи. Попиј два пута дневно по пола кесице размућено у неком соку па ћеш видети за пар дана има ли промене у мишићима. То је грам дневно а можеш да пробеш и два грама дневно распоређено у току дана.
-
- Novi član
Hvala Aco. Moguće da je i to razlog mada... probaću sutra i to. Ne, zaista drugih simptoma nemam osim tog čudnog osećaja kao da bride i često osetim tremor mišića tj da isti ‘zaigraju’... i ranije kad sam imao slične simptome, isto ovu blagu slabost, takodje sam osecao s vremena na vreme taj tremor takodje blag. Da napomenem da u rukama nemam taj osećaj već samo u nogama
Pretpodtavljam da je neka ozbiljnija teža bolest da bih osećao slabost celog organizma što ja hvala Bogu ne osećam.
Pretpodtavljam da je neka ozbiljnija teža bolest da bih osećao slabost celog organizma što ja hvala Bogu ne osećam.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ако осећаш да ти ноге бриде онда вероватно превише седиш или су ти ноге преморене. Углавном то је последица недовољне циркулације крви. Дакле једно је слабост а друго то што бриде.
-
- Novi član
A to je nekako pomešano - i slabost i bride.
Dosta se krećem... baś dosta, i pritom se ne umaram. Isto kao i ranije. . .
Dosta se krećem... baś dosta, i pritom se ne umaram. Isto kao i ranije. . .
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Пробај оно што сам ти написао па јави.
-
- Novi član
Kako da pijem majko moja ovaj kalijum hlorid pa ovo ne postoji ništa odvratnije hahah
Slano, jako.... auuu haha
Da nije ovo ipak od ledja tj. od kičme?
Slano, jako.... auuu haha
Da nije ovo ipak od ledja tj. od kičme?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Откуд слано? Шта си купио?
Па можда може и од кичме али ово ћеш брзо тестирати. Од кичме обично долази трњење, болови, али нисам чуо за слабост.
Па можда може и од кичме али ово ћеш брзо тестирати. Од кичме обично долази трњење, болови, али нисам чуо за слабост.
-
- Novi član
Pa kalijum-hlorid u kesici... užasan ukus...
A slabost, nije to klasična slabost, sve radnje ja normalno obavljam cak i vežbam svakog dana ali nije to to nije to onaj maximum i kad je sve normalno. Neki osećaj postoji negde u butinama, iznad kolena kao da nešto golica i eto taj osećaj manjka snage.
Razmišljao sam o nekim težim bolestima i velim ako je nešto pa ne bi samo imao slabost u nogama već i uopšteno, i u telu u rukama, ne bih imao apetit i sl...
A slabost, nije to klasična slabost, sve radnje ja normalno obavljam cak i vežbam svakog dana ali nije to to nije to onaj maximum i kad je sve normalno. Neki osećaj postoji negde u butinama, iznad kolena kao da nešto golica i eto taj osećaj manjka snage.
Razmišljao sam o nekim težim bolestima i velim ako je nešto pa ne bi samo imao slabost u nogama već i uopšteno, i u telu u rukama, ne bih imao apetit i sl...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Хм, што јес јес, пио сам га размућеног у којечему па немам појма какав му је укус. Издржи неколико дана да видиш има ли ефекта.
Кад ти се ауто поквари да ли одмах мислиш да мораш генералну да радиш?
Кад ти се ауто поквари да ли одмах мислиш да мораш генералну да радиш?
-
- Novi član
A to sa generalnom je baš dobro poređenje.
A šta ću tako sam oduvek...
A šta ću tako sam oduvek...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па шта ако си "одувек тако"? Нисам знао интеграле првих 20 година живота па не морам ни убудуће? Нисам знао да ходам првих годину дана живота па шта ми је фалило - нека тако и остане?
Ако нешто треба да се надогради онда то треба и да се уради.
Ако нешто треба да се надогради онда то треба и да се уради.
-
- Novi član
Tako je Aco. Slažem se.
Čovek se valja menjati...
Čovek se valja menjati...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ако се не мењамо тада пропадамо.
И јел ти шта помогао калијумхлорид? Иначе, користио сам овај Уфар препарат:

И јел ти шта помогао калијумхлорид? Иначе, користио сам овај Уфар препарат:

-
- Novi član
Taaaj... leleee
Vidi prijatelju, ja nema šta nisam probao, kao mali jeo sam i blato i kozje brabonjke
Veruj svakakve ukuse sam probao ali od ovoga što si uslikao ja nikad ništa grđe ne okusih....
Odustao sam od pomenutog pa sam uzeo neki šumeći Biofarov Kalijum sa Magnezijumom i još naravno B vitamina u paketu sa dva gore pomenuta minerala.. videćemo.. piše da bi trebalo piti 20ak dana jednu tabletu dnevno
Vidi prijatelju, ja nema šta nisam probao, kao mali jeo sam i blato i kozje brabonjke

Veruj svakakve ukuse sam probao ali od ovoga što si uslikao ja nikad ništa grđe ne okusih....
Odustao sam od pomenutog pa sam uzeo neki šumeći Biofarov Kalijum sa Magnezijumom i još naravno B vitamina u paketu sa dva gore pomenuta minerala.. videćemo.. piše da bi trebalo piti 20ak dana jednu tabletu dnevno