A to sa generalnom je baš dobro poređenje.
A šta ću tako sam oduvek...
Slabost u nogama
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Slabost u nogama
Па шта ако си "одувек тако"? Нисам знао интеграле првих 20 година живота па не морам ни убудуће? Нисам знао да ходам првих годину дана живота па шта ми је фалило - нека тако и остане?
Ако нешто треба да се надогради онда то треба и да се уради.
Ако нешто треба да се надогради онда то треба и да се уради.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 26, 2019 1:47 am
Tako je Aco. Slažem se.
Čovek se valja menjati...
Čovek se valja menjati...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ако се не мењамо тада пропадамо.
И јел ти шта помогао калијумхлорид? Иначе, користио сам овај Уфар препарат:

И јел ти шта помогао калијумхлорид? Иначе, користио сам овај Уфар препарат:

-
- Novi član
Taaaj... leleee
Vidi prijatelju, ja nema šta nisam probao, kao mali jeo sam i blato i kozje brabonjke
Veruj svakakve ukuse sam probao ali od ovoga što si uslikao ja nikad ništa grđe ne okusih....
Odustao sam od pomenutog pa sam uzeo neki šumeći Biofarov Kalijum sa Magnezijumom i još naravno B vitamina u paketu sa dva gore pomenuta minerala.. videćemo.. piše da bi trebalo piti 20ak dana jednu tabletu dnevno
Vidi prijatelju, ja nema šta nisam probao, kao mali jeo sam i blato i kozje brabonjke

Veruj svakakve ukuse sam probao ali od ovoga što si uslikao ja nikad ništa grđe ne okusih....
Odustao sam od pomenutog pa sam uzeo neki šumeći Biofarov Kalijum sa Magnezijumom i još naravno B vitamina u paketu sa dva gore pomenuta minerala.. videćemo.. piše da bi trebalo piti 20ak dana jednu tabletu dnevno
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Не измотавај се. Направи неки сок и у њега суни онај калијум.
Ако већ имаш конкретан савет било би лепо да га детаљно прочиташ и примениш нарочито ако је написано ДВА ДАНА. Ако си јео којешта како си написао, онда ово стварно не може да буде проблем. Па и да ниси јео говна, два дана можеш да пијеш нешто што је слано.
Колико имаш калијума у том Биофару?
Ако већ имаш конкретан савет било би лепо да га детаљно прочиташ и примениш нарочито ако је написано ДВА ДАНА. Ако си јео којешта како си написао, онда ово стварно не може да буде проблем. Па и да ниси јео говна, два дана можеш да пијеш нешто што је слано.
Колико имаш калијума у том Биофару?
-
- Novi član
Kalijuma ima po tableti 500 mg, Magnezijuma150mg, i vitamin B1,B2, B6 i B12oko 100tinak u proseku ...