Slabost leve ruke
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Slabost leve ruke
Pre 4-5 god sam polomio levu ruku (polomio casicu) i iscasio lakat.Bio sam kod jednog pajsera(zovu ga doktor) koji je bio zreo za psihijatriju.Stavljen mi je gips i 40 dana sam nosio to,kada se to zavrsilo leva ruka je bila mnogo slabija nego desna.Ponekad kad igram kosarku desi mi se da posle kosarke osecam bol u ruci i da nemogu nista teze da podignem od kasike(nemogu ruku da dignem u vazduh ovako i onako)ruka mi kleca,mogu da dignem ruku do pola i vise ne mogu (kad kazem do pola msm do brade)
Evo sad kad stegenm misice na desnoj ruci ja osecam to, a kod leve ja ne osecam nista ne mogu da stegnem u opste.U medju vremenu ponekad me zaboli i desna ruka ali to prodje,evo vec godinu dana hvala bogu nisam se bavio nesto preterano sportom i nisam imao ono da ne mogu da dignem ruku u vazduh.Ali mi je leva ruka slaba misice ne osecam u opste!
Zaista ne znam sta je ovo,el ovo neka bolest ili sta.
I el imaju neke vezbe da probam?
Sklekove sam pre radio i odma mi se posle njih pojavi bol u levoj ruci i nemogu nista da dignem u vazduh nedelju dana.
Evo sad kad stegenm misice na desnoj ruci ja osecam to, a kod leve ja ne osecam nista ne mogu da stegnem u opste.U medju vremenu ponekad me zaboli i desna ruka ali to prodje,evo vec godinu dana hvala bogu nisam se bavio nesto preterano sportom i nisam imao ono da ne mogu da dignem ruku u vazduh.Ali mi je leva ruka slaba misice ne osecam u opste!
Zaista ne znam sta je ovo,el ovo neka bolest ili sta.
I el imaju neke vezbe da probam?
Sklekove sam pre radio i odma mi se posle njih pojavi bol u levoj ruci i nemogu nista da dignem u vazduh nedelju dana.
Re: Slabost leve ruke
Када се тај проблем искомбинује са проблемом са гутањем, мислим да би било паметно да одеш до неуролога.
Sto mislis da bi trebao otici do njega ?Ja sam ovo imao vec duze vreme i nisam se nigde obracao nisam znao kod koga pa kad sam naleteo ovde ja reko ajde da kazem i ovo,mozda neko moze da pomogne.
Ако сам добро покупио информације о теби, имаш проблема са гутањем и са мишићима. Јел тако? Имаш ли још какав проблем?
Evo sad nisam imao problema sa gutanjem barem za sad,ali desi mi se nekad da mi pljuvacka smeta kad gutam,ili mi je grlo puno slajma,Imao sam problem sa nosom koji me nije popustao 4-5 nedelja sad je okey,ali i dalje ponekad mi slajm u grlu smeta kad gutam.
Nemam nikaki problema sa misicima na desnoj strani da napomenem!
Drugi problemu su:
Svaki put kad ispravim ruke , one mi drhte
ponekad imam bol kad ispravim kicmu(radio sam neke kineske terapjie za kicmu i doktorica mi je rekla da radim to isto kuci ali je nisam poslusao).
Ujtru kad se probudim imam probleme sa grlom pocne da me reze nesto u grlu,sve dok ne popijem casu vode,
Imam probleme vise me puta tera da idem do vecea (nekad mi se desi da samo 2-3 kapi izbacim)
Imam depressiju(strah da ne dobijem tumor)
I imam onu bolest ne znam kako se zove,kad vise puta proveravam da li su vrata zakljucana
Imam neku kvrgu veoma mekanu msm da ima 2x2 cm u mosnjama,koja visi o koren penisa(po mojoj proceni)(ali ni je iskljucena i mogucnost nekog kanala,Pre ovo nisam primecivao.
I imam jedan lmfni cvor na vratu uvecan valjda od boginja ili od prehlade.
Sve ovo je pocelo od kad sam dobio boginje.(ovcije pre 4 nedelje)
Ali mene zanima samo ovo oko misica jer ja njih na levoj ruci ne oseca.Nisam siguran da je nesto od ovoga povezano sa misicima!
Nemam nikaki problema sa misicima na desnoj strani da napomenem!
Drugi problemu su:
Svaki put kad ispravim ruke , one mi drhte
ponekad imam bol kad ispravim kicmu(radio sam neke kineske terapjie za kicmu i doktorica mi je rekla da radim to isto kuci ali je nisam poslusao).
Ujtru kad se probudim imam probleme sa grlom pocne da me reze nesto u grlu,sve dok ne popijem casu vode,
Imam probleme vise me puta tera da idem do vecea (nekad mi se desi da samo 2-3 kapi izbacim)
Imam depressiju(strah da ne dobijem tumor)
I imam onu bolest ne znam kako se zove,kad vise puta proveravam da li su vrata zakljucana
Imam neku kvrgu veoma mekanu msm da ima 2x2 cm u mosnjama,koja visi o koren penisa(po mojoj proceni)(ali ni je iskljucena i mogucnost nekog kanala,Pre ovo nisam primecivao.
I imam jedan lmfni cvor na vratu uvecan valjda od boginja ili od prehlade.
Sve ovo je pocelo od kad sam dobio boginje.(ovcije pre 4 nedelje)
Ali mene zanima samo ovo oko misica jer ja njih na levoj ruci ne oseca.Nisam siguran da je nesto od ovoga povezano sa misicima!
E da zaboravio sam jos ovo
Da cesto zaboravljam.
I da imam problema sa stolicom nekad mi se desi da nemam stolicu nedelju dana,a nekad mi se desi da imam svaki dan.
Da cesto zaboravljam.
I da imam problema sa stolicom nekad mi se desi da nemam stolicu nedelju dana,a nekad mi se desi da imam svaki dan.
Dralee napisao:E da zaboravio sam jos ovo
Da cesto zaboravljam.
poseti neurologa
Иди што пре код неуролога. Превише је повезаних неуролошких симптома (дрхтање руку, неосетљивост мишића, необично променљива столица, заборављање, проблем са гутањем) који указују управо на неки озбиљнији неуролошки проблем. Стварно нисам сигуран, али много ми звони. Немој да одлажеш посету неурологу.
Тумора немој да се бојиш јер ако боље погледаш овај форум, видећеш да постоје поуздани природни лекови за лечење истог.
Тумора немој да се бојиш јер ако боље погледаш овај форум, видећеш да постоје поуздани природни лекови за лечење истог.
Imam povremen bol u grudima (u levom krilu) jos samo ov da kazem
Pa videcu,posto ja zivim u Sapcu,a doktori su ovde katastrofa,ko zna sta oni mogu da mi otkriju ovde.Pa cu isplanirati.Mada ovo drthanje imam ves 2 godine a misic na levoj ruci ne osecam 3 godine,da je neko ozbiljno oboljenje sigurno bi do sad bio u bolnici,
Oko gutanja mi izgleda smeta slajm u grlu koji se stvara svaki sec.
Ali ako neko zna neku bolest koja ima ovakve simptome,bolje ovde da mi to kaze,nego da odem do ovih u Sapcu da mi konstatuju da je samnom sve u uredu i da ja izmisljam.
Pa videcu,posto ja zivim u Sapcu,a doktori su ovde katastrofa,ko zna sta oni mogu da mi otkriju ovde.Pa cu isplanirati.Mada ovo drthanje imam ves 2 godine a misic na levoj ruci ne osecam 3 godine,da je neko ozbiljno oboljenje sigurno bi do sad bio u bolnici,
Oko gutanja mi izgleda smeta slajm u grlu koji se stvara svaki sec.
Ali ako neko zna neku bolest koja ima ovakve simptome,bolje ovde da mi to kaze,nego da odem do ovih u Sapcu da mi konstatuju da je samnom sve u uredu i da ja izmisljam.
Могуће је да ти је само кичма у веома лошем стању па долази до притискања разних нерава. И ако је "само" то у питању, треба што пре да решиш проблем.
Постоје методе дијагностике које објективно могу да ти дају свеобухватне и поуздане резултате целога организма. Неке од тих су ирисдијагностика и ЕПТА систем.
Постоје методе дијагностике које објективно могу да ти дају свеобухватне и поуздане резултате целога организма. Неке од тих су ирисдијагностика и ЕПТА систем.
Za kicmu nisam siguran,jer sam ja imao probleme sa kicmom (nije da me boli ali kad se ispravim boli me ) isao sam na kinesku terapiju i jos par tih terapija ne znam kako se zovu ali to je nesto malo pomoglo,inace nisam nastavio da radim terapiju kuci.
Мораш да одеш на неки озбиљнији преглед да ти се не би десило да останеш непокретан. Имаш превише симптома и немој да одлажеш посету лекару.
pa videcu uskoro,jer kad ispravim kicmu boli me levi deo kicme,mada ovde su doktori ubi boze.Pa sad idem opet po uput kod urologa pa cu videti da mi daju uput i za kicmu.
Ako mozes preciznije da mi kazes na koju bolest ciljas?Bolest nervnog sistema ili bolest kicme.
Znaci kad ispravim kicmu boli me levi deo kicme sve dok se ne savijem,a i posle toga me bole malo rebra.
Ako mozes preciznije da mi kazes na koju bolest ciljas?Bolest nervnog sistema ili bolest kicme.
Znaci kad ispravim kicmu boli me levi deo kicme sve dok se ne savijem,a i posle toga me bole malo rebra.
То што те боли са леве стране, може да буде укљештење на споју ребра и кичме. Лако се решава осим ако није у поодмаклој фази па ти је мишић натекао.
Постоји много неуролошких болести, а ја нисам стручњак и не бих на нагађам.
Постоји много неуролошких болести, а ја нисам стручњак и не бих на нагађам.
Pa da ne boli mene kicma nego prsljenovi sa strane.Tacno ispod rebara. u cet idem kod urologa pa cu otici i da mi to pregledaju
Mada meni je problem jer kod svake bolesti imam jedan simptorm on npr 6,nije meni problem naci bolest na netu,ali je tesko odrediti koja je mada ja neurologiju cu ici samo ako mi se drhtanje ruku pogorsa(pa mozda potrefim nekog normalnog doktora),mada sa ovom se depresijom mogu nositi,tako da mislim da nema drugi razloga za brigu redovno cu proveravati stolicu da vidim el ima nekoj crveni tackice u stolici,posto sam zadnji dana jeo crvene pecene paprike i jeo sam cveklu,inace stomak mi se primirio,jos samo da resim ovo oko testisa i mislim da ce sve biti ok
Mada meni je problem jer kod svake bolesti imam jedan simptorm on npr 6,nije meni problem naci bolest na netu,ali je tesko odrediti koja je mada ja neurologiju cu ici samo ako mi se drhtanje ruku pogorsa(pa mozda potrefim nekog normalnog doktora),mada sa ovom se depresijom mogu nositi,tako da mislim da nema drugi razloga za brigu redovno cu proveravati stolicu da vidim el ima nekoj crveni tackice u stolici,posto sam zadnji dana jeo crvene pecene paprike i jeo sam cveklu,inace stomak mi se primirio,jos samo da resim ovo oko testisa i mislim da ce sve biti ok