Slabost leve ruke
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Slabost leve ruke
Za kicmu nisam siguran,jer sam ja imao probleme sa kicmom (nije da me boli ali kad se ispravim boli me ) isao sam na kinesku terapiju i jos par tih terapija ne znam kako se zovu ali to je nesto malo pomoglo,inace nisam nastavio da radim terapiju kuci.
Мораш да одеш на неки озбиљнији преглед да ти се не би десило да останеш непокретан. Имаш превише симптома и немој да одлажеш посету лекару.
pa videcu uskoro,jer kad ispravim kicmu boli me levi deo kicme,mada ovde su doktori ubi boze.Pa sad idem opet po uput kod urologa pa cu videti da mi daju uput i za kicmu.
Ako mozes preciznije da mi kazes na koju bolest ciljas?Bolest nervnog sistema ili bolest kicme.
Znaci kad ispravim kicmu boli me levi deo kicme sve dok se ne savijem,a i posle toga me bole malo rebra.
Ako mozes preciznije da mi kazes na koju bolest ciljas?Bolest nervnog sistema ili bolest kicme.
Znaci kad ispravim kicmu boli me levi deo kicme sve dok se ne savijem,a i posle toga me bole malo rebra.
То што те боли са леве стране, може да буде укљештење на споју ребра и кичме. Лако се решава осим ако није у поодмаклој фази па ти је мишић натекао.
Постоји много неуролошких болести, а ја нисам стручњак и не бих на нагађам.
Постоји много неуролошких болести, а ја нисам стручњак и не бих на нагађам.
Pa da ne boli mene kicma nego prsljenovi sa strane.Tacno ispod rebara. u cet idem kod urologa pa cu otici i da mi to pregledaju
Mada meni je problem jer kod svake bolesti imam jedan simptorm on npr 6,nije meni problem naci bolest na netu,ali je tesko odrediti koja je mada ja neurologiju cu ici samo ako mi se drhtanje ruku pogorsa(pa mozda potrefim nekog normalnog doktora),mada sa ovom se depresijom mogu nositi,tako da mislim da nema drugi razloga za brigu redovno cu proveravati stolicu da vidim el ima nekoj crveni tackice u stolici,posto sam zadnji dana jeo crvene pecene paprike i jeo sam cveklu,inace stomak mi se primirio,jos samo da resim ovo oko testisa i mislim da ce sve biti ok
Mada meni je problem jer kod svake bolesti imam jedan simptorm on npr 6,nije meni problem naci bolest na netu,ali je tesko odrediti koja je mada ja neurologiju cu ici samo ako mi se drhtanje ruku pogorsa(pa mozda potrefim nekog normalnog doktora),mada sa ovom se depresijom mogu nositi,tako da mislim da nema drugi razloga za brigu redovno cu proveravati stolicu da vidim el ima nekoj crveni tackice u stolici,posto sam zadnji dana jeo crvene pecene paprike i jeo sam cveklu,inace stomak mi se primirio,jos samo da resim ovo oko testisa i mislim da ce sve biti ok