Seda kosa!?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Seda kosa!?
Evo mene sa jos jednim problemom, a mozda je problem samo u mojoj glavi. Ja nikako da se pomirim sa tim da, svakim danom, dobijam, sve vise i vise, sedih vlasi (35 god.). Mislim da je rano za sedu kosu, a mozda i nije
. Da li postoji neki preparat protiv sede kose, ili je jedino resenje, da to sakrijem, farbanje kose?

Dok disem, nadam se!
Seda kosa!?
Najlepse Vam hvala na odgovoru! Poslusacu Vas savet, glavu gore, idemo dalje!!! Hvala jos jednom
Pozdrav!

Dok disem, nadam se!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Seda kosa!?
Dosta ljudi ima kojima pocnu prve sede jos na fakultetu... meni mislim da je pocelo negde oko 22. da se pojavljuje, ali to pripisujem genetici.Djanka napisao:Najlepse Vam hvala na odgovoru! Poslusacu Vas savet, glavu gore, idemo dalje!!! Hvala jos jednomPozdrav!

Bye bye little lady
Seda kosa!?
Divni ste!!! HVALA SVIMA
Kad malo bolje pogledam ,sede su mi sjajne i sjajno mi stoje!
HVALA JOS JEDNOM

Kad malo bolje pogledam ,sede su mi sjajne i sjajno mi stoje!

HVALA JOS JEDNOM

Dok disem, nadam se!
a sta da rade ljudi kao ja koji su poceli da sede u ranim 20tim
svaki dan kad pogledam u glavu cini mi se sve vise sedi,sto je najgore niko u porodici nije osedeo pre 40te osim ocevog brata,nije valjda da sam na njega povukao 
Inace imao sam dosta stresnih situacija vec duzi period,moguce da je i od toga,ali ko i kod slucaja genetike ja tu ne mogu nesto puno.
Mislim znam da to nije neki problem sad veliki,ali opet kadtkad padam u ocaj zbog toga.
Jel postoji nesto makar to bili i babski narodni recepti sto moze ne da spreci jer sad to je sto je ali bar da uspori pojavljivanje sedi?

Inace imao sam dosta stresnih situacija vec duzi period,moguce da je i od toga,ali ko i kod slucaja genetike ja tu ne mogu nesto puno.
Mislim znam da to nije neki problem sad veliki,ali opet kadtkad padam u ocaj zbog toga.
Jel postoji nesto makar to bili i babski narodni recepti sto moze ne da spreci jer sad to je sto je ali bar da uspori pojavljivanje sedi?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jul 12, 2010 12:31 am
Pa šta ako vam se pojavljuju sede? Ja znam dosta ljudi koji su počeli da sede u ranim dvadesetim, pa ništa - to je prirodno i normalno...
Pa opet nekako poceti sedeti je jedno a ovim tempom ako se nastavi do 25te cu biti potpuno sed.Usputsamtu napisao:Pa šta ako vam se pojavljuju sede? Ja znam dosta ljudi koji su počeli da sede u ranim dvadesetim, pa ništa - to je prirodno i normalno...
Takodje je jednsotavno drugacije naravno nista nenormalno ali kad nemas u okruzenju slicne primere,kad ti niko u blizoj familiji nije osedeo tako rano,onda je normalno da se malo uzburkas.
- SilverShark
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm
Paraaminobenzojeva kiselina moze da uspori ili odlozi pojavu sedih.Rezultati variraju od osobe do osobe a kod potpuno sedih nema efekta...
jel ta kiselina postoji u okviru tablete,preparata? ili?
- SilverShark
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm
Nalazi se u nekim kapsulama za kosu.Npr. pantogar.