Seda kosa!?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jul 12, 2010 12:31 am
Re: Seda kosa!?
Pa šta ako vam se pojavljuju sede? Ja znam dosta ljudi koji su počeli da sede u ranim dvadesetim, pa ništa - to je prirodno i normalno...
Pa opet nekako poceti sedeti je jedno a ovim tempom ako se nastavi do 25te cu biti potpuno sed.Usputsamtu napisao:Pa šta ako vam se pojavljuju sede? Ja znam dosta ljudi koji su počeli da sede u ranim dvadesetim, pa ništa - to je prirodno i normalno...
Takodje je jednsotavno drugacije naravno nista nenormalno ali kad nemas u okruzenju slicne primere,kad ti niko u blizoj familiji nije osedeo tako rano,onda je normalno da se malo uzburkas.
- SilverShark
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm
Paraaminobenzojeva kiselina moze da uspori ili odlozi pojavu sedih.Rezultati variraju od osobe do osobe a kod potpuno sedih nema efekta...
jel ta kiselina postoji u okviru tablete,preparata? ili?
- SilverShark
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm
Nalazi se u nekim kapsulama za kosu.Npr. pantogar.
Djanka,ako te jos uvek muci seda kosa, ja evo sad imam 36 godina. Do pre nekih mesec dana sam imao 50-tak sedih sa leve i 20 -tak sa desne strane.Mesec dana sam jeo 1 supenu kasiku svezeg susama i mazao bademovo ulje i rezultat su 4 sede sa leve i nijedna sa desne strane.Djanka napisao:Evo mene sa jos jednim problemom, a mozda je problem samo u mojoj glavi. Ja nikako da se pomirim sa tim da, svakim danom, dobijam, sve vise i vise, sedih vlasi (35 god.). Mislim da je rano za sedu kosu, a mozda i nije. Da li postoji neki preparat protiv sede kose, ili je jedino resenje, da to sakrijem, farbanje kose?
Pozz.
He..postoje ljudi koji krenu da sede u 20-tim..a ti brines sto je krenulo u 35-toj.. Ali kad je krenulo..nema tablete, sampona, biljnog preparata za to..Samo farba (ali ne ona za ograde) za kosu