Seda kosa!?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Usputsamtu
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jul 12, 2010 12:31 am

Re: Seda kosa!?

Post od Usputsamtu »

Pa šta ako vam se pojavljuju sede? Ja znam dosta ljudi koji su počeli da sede u ranim dvadesetim, pa ništa - to je prirodno i normalno...
denzel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 16, 2010 7:23 pm

Post od denzel »

Usputsamtu napisao:Pa šta ako vam se pojavljuju sede? Ja znam dosta ljudi koji su počeli da sede u ranim dvadesetim, pa ništa - to je prirodno i normalno...
Pa opet nekako poceti sedeti je jedno a ovim tempom ako se nastavi do 25te cu biti potpuno sed.
Takodje je jednsotavno drugacije naravno nista nenormalno ali kad nemas u okruzenju slicne primere,kad ti niko u blizoj familiji nije osedeo tako rano,onda je normalno da se malo uzburkas.
Korisnikov avatar
SilverShark
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm

Post od SilverShark »

Paraaminobenzojeva kiselina moze da uspori ili odlozi pojavu sedih.Rezultati variraju od osobe do osobe a kod potpuno sedih nema efekta...
denzel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 16, 2010 7:23 pm

Post od denzel »

jel ta kiselina postoji u okviru tablete,preparata? ili?
Korisnikov avatar
SilverShark
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm

Post od SilverShark »

Nalazi se u nekim kapsulama za kosu.Npr. pantogar.
marenco
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 04, 2013 6:28 pm

Post od marenco »

Djanka napisao:Evo mene sa jos jednim problemom, a mozda je problem samo u mojoj glavi. Ja nikako da se pomirim sa tim da, svakim danom, dobijam, sve vise i vise, sedih vlasi (35 god.). Mislim da je rano za sedu kosu, a mozda i nije :( . Da li postoji neki preparat protiv sede kose, ili je jedino resenje, da to sakrijem, farbanje kose?
Djanka,ako te jos uvek muci seda kosa, ja evo sad imam 36 godina. Do pre nekih mesec dana sam imao 50-tak sedih sa leve i 20 -tak sa desne strane.Mesec dana sam jeo 1 supenu kasiku svezeg susama i mazao bademovo ulje i rezultat su 4 sede sa leve i nijedna sa desne strane.
Pozz.
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

He..postoje ljudi koji krenu da sede u 20-tim..a ti brines sto je krenulo u 35-toj.. Ali kad je krenulo..nema tablete, sampona, biljnog preparata za to..Samo farba (ali ne ona za ograde) za kosu :D
Odgovori