SAVET, POMOC, SEX ???!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

questions
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 04, 2007 11:24 am

SAVET, POMOC, SEX ???!!!

Post od questions »

Ja sam Marko, 84 sam godiste... do sada sam imao oko desetak devojaka u sexu.Skoro sam upoznao jednu sa kojoj imam malo cudan sex.
Naime, ona je nekako kruta, sve oce ja da radim...Ja se tako gasim.Ne pali me ni malo.Rasiri noge i ajde...Pa nece to tako...
Ne voli od pozadi a moje skoro sve devojke su obozavale da ih jebem od pozadi.Kaze da je boli ? Jel me ubacuje??? Jos nesto, kad je jebe od pozadi napuni joj se riba i ispusta vazduh kad ga izvadim, kao da "prdi" . Jel se to desavalo jos nekom? Jel to mozda zato sti nije mnogo jebana ili sta je razlog tog ispustanja vazduha?

AJde ukljucite se u temu. Pozdrav
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Kad nece a ti promeni devojku. To ti bar nije strano.
Ispustanje vazduha je normalno.

I zaista nije bilo potrebe da otvaras 3 iste teme. I jedna je dovoljna da se uoci nemerljiva kolicina gluposti :roll:
sestrica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 11:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sestrica »

Nije tesko biti fin...
Deca su ukras sveta...
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

U Srbiji je tesko
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Sta je ovo "Savet, pomoc, sex" - pa, ko sta ima da ponudi - neko savet, neko sex?! :o :D
(moze spreda, moze s' zada, kaze momak, samo je vazno da ne izbacujete taj vazduh, smeta njegovom osetljivom bicu, zvuci kao nesto neprijatno vrlo! :) )
Kicha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 26, 2007 12:12 pm

Post od Kicha »

Garfield, genijalan odgovor, svaka cast! Za tebe, M84, bi svaki pogrdan naziv bio kompliment. Ne mogu skapiram kako ovi ljudi funkcionisu na nivou beskicmenjaka u okviru ovako komlexnog sveta...
Garfield napisao:Sta je ovo "Savet, pomoc, sex" - pa, ko sta ima da ponudi - neko savet, neko sex?! :o :D
(moze spreda, moze s' zada, kaze momak, samo je vazno da ne izbacujete taj vazduh, smeta njegovom osetljivom bicu, zvuci kao nesto neprijatno vrlo! :) )
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm

Post od macadamia »

Provalite ovo:

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=13902

Ponovo je izgamizao ispod svog kamena. Oh well... :roll:

Inače, ako administrator ovo čita, možda ne bi bilo loše da razmisli da status moderatora da nekome od proverenih članova foruma koji ovde stalno "vise", upravo zbog ovakvih likova.
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
neu3no
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 18, 2007 11:18 am

Re: SAVET, POMOC, SEX ???!!!

Post od neu3no »

questions napisao:Ja sam Marko, 84 sam godiste... do sada sam imao oko desetak devojaka u sexu.Skoro sam upoznao jednu sa kojoj imam malo cudan sex.
Naime, ona je nekako kruta, sve oce ja da radim...Ja se tako gasim.Ne pali me ni malo.Rasiri noge i ajde...Pa nece to tako...
Ne voli od pozadi a moje skoro sve devojke su obozavale da ih jebem od pozadi.Kaze da je boli ? Jel me ubacuje??? Jos nesto, kad je jebe od pozadi napuni joj se riba i ispusta vazduh kad ga izvadim, kao da "prdi" . Jel se to desavalo jos nekom? Jel to mozda zato sti nije mnogo jebana ili sta je razlog tog ispustanja vazduha?

AJde ukljucite se u temu. Pozdrav
Vi imate Fartnerov sindrom. Morate brzo kod onkologa. Devojka ispušta gasove jer ih joj vi ubacujete kroz jajovod. A na najmanji znak gasova u testisima, morate da se obratite vašem lekaru.

Pod hitno!!! Proverite krvnu sliku, sliku mozga i sliku testisa. Dok to ne uradite ,slikajte se u ogledalu i pošaljite nam ovde na forum da vidimo da niste dobili Fartnerov osip koji se često javlja baš u takvim slučajevima.
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm

Post od macadamia »

Fartnerov sindrom, odlična dijagnoza! :D :D :D :D :D :D :D
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

Cudni zvukovi

Post od evelina »

Marko,

Vidim da su svi ovi forumasi bas netolerantni i nemaju nimalo sluha za tvoje muke. Eto da ti pomognem da razresis svoju dilemu. Da li si siguran da taj zvuk koji cujes dolazi bas sa tog mesta i prilikom tog odredjenog polozaja? Ja licno bih rekla da polozaj nema nikakav uticaj na pojavu tog zvucnog "fenomena" . Mozda je to sto cujes vazduh koji ti sisti izmedju usiju?
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

razne gluposti procitah ovde sada nego gde je taj admin da zatvori i obrise ovo ili kao sto neko malocas rece da se dodeli uloga proverenim clanovima doktorima ili ozbiljnim osobama da gase ove neandertalce pozzz svima ostalima ozim ovog prvog
jamuna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 28, 2006 9:42 pm

Post od jamuna »

Ovo bice salje i pp sa istim "pitanjem".
Bolest je mnogo ozbiljna i moze se svrstati u psihijatrijske.Ako ovakav lik slobodno svrlja forumom,ozbiljno sam zabrinuta da je slobodan i na ulici.
Mozda bi mama koja ga je iskopilila mogla nesto strucnije da mu objasni o poreklu teske bolesti koju nosi sobom i ne daj Boze siri je okolo.
Pre svega banovati a onda sinteri pa loviti i hospitalizovati.
:o
goki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm

Post od goki »

Od ovoga ima i jos goreg...
Zamislite samo kako je doktorima i pacijentima u hitnoj kad neki ovakav tip (necu da upotrebim nikakav pogrdani naziv, a trebalo bi) "zauzme" telefon po celu noc pa sa javlja na svaki minut, lupeta sve i svasta, maltretira personal i ne ostavlja ih da sade svoj posao i drze telefon zauzet pa ne moze niko kome je potreba hitna pomoc da se javi...
A desava se i da nekad ne uspemo da prepoznamo lazni poziv pa idemo i trazimo neku adresu i nekog "bolesnika" koji ne postoji, a za to vreme oni pravi bolesnici kome smo stvarno potrebni niti mogu da se jave na telefon, niti mozemo mi otici kod njih ako smo vec zaglavili sa ovim prvim....

Uvek se pitam koliko im je plitak taj njihov mozak, jer ako nije tako mozda bi bar malcice mogli pomisliti na posledice tih njihovih "zezancija"
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

Promaja

Post od evelina »

Onaj nesrecnik izgleda nije ukapirao moj post pa mi je poslao i pp da bi mi ponovno izlozio svoj "problem".

Mislim da se svi slazemo po pitanju dijagnoze te mozemo napustiti svi ovu temu.
Pozdrav
Kicha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 26, 2007 12:12 pm

Post od Kicha »

Taman kada pomislim da sam sve video i cuo u zivotu, od raznih extra pametnih ali i extra glupih stvari, javi se ovakav neki debiloidni lik i demantuje me za milisekund. :o
Odgovori