SAVET, POMOC, SEX ???!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

razne gluposti procitah ovde sada nego gde je taj admin da zatvori i obrise ovo ili kao sto neko malocas rece da se dodeli uloga proverenim clanovima doktorima ili ozbiljnim osobama da gase ove neandertalce pozzz svima ostalima ozim ovog prvog
jamuna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 28, 2006 9:42 pm

Post od jamuna »

Ovo bice salje i pp sa istim "pitanjem".
Bolest je mnogo ozbiljna i moze se svrstati u psihijatrijske.Ako ovakav lik slobodno svrlja forumom,ozbiljno sam zabrinuta da je slobodan i na ulici.
Mozda bi mama koja ga je iskopilila mogla nesto strucnije da mu objasni o poreklu teske bolesti koju nosi sobom i ne daj Boze siri je okolo.
Pre svega banovati a onda sinteri pa loviti i hospitalizovati.
:o
goki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goki »

Od ovoga ima i jos goreg...
Zamislite samo kako je doktorima i pacijentima u hitnoj kad neki ovakav tip (necu da upotrebim nikakav pogrdani naziv, a trebalo bi) "zauzme" telefon po celu noc pa sa javlja na svaki minut, lupeta sve i svasta, maltretira personal i ne ostavlja ih da sade svoj posao i drze telefon zauzet pa ne moze niko kome je potreba hitna pomoc da se javi...
A desava se i da nekad ne uspemo da prepoznamo lazni poziv pa idemo i trazimo neku adresu i nekog "bolesnika" koji ne postoji, a za to vreme oni pravi bolesnici kome smo stvarno potrebni niti mogu da se jave na telefon, niti mozemo mi otici kod njih ako smo vec zaglavili sa ovim prvim....

Uvek se pitam koliko im je plitak taj njihov mozak, jer ako nije tako mozda bi bar malcice mogli pomisliti na posledice tih njihovih "zezancija"
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

Promaja

Post od evelina »

Onaj nesrecnik izgleda nije ukapirao moj post pa mi je poslao i pp da bi mi ponovno izlozio svoj "problem".

Mislim da se svi slazemo po pitanju dijagnoze te mozemo napustiti svi ovu temu.
Pozdrav
Kicha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 26, 2007 12:12 pm

Post od Kicha »

Taman kada pomislim da sam sve video i cuo u zivotu, od raznih extra pametnih ali i extra glupih stvari, javi se ovakav neki debiloidni lik i demantuje me za milisekund. :o
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Pa ovakve teme bi trebalo ignorisati jer mislim da im nije mesto na jednom medicinskom forumu. Verujem da doticni sad sedi i slatko se smeje sto je forumase bacio u vatru.
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Tuzno! Jako tuzno!
Hvala Bogu da nam sva omladina nije ovakva!
jamuna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 28, 2006 9:42 pm

Post od jamuna »

E,ovo jos i mogu da ukapiram...ali,
HITNU POMOC ometati u radu!!!!!
Pa ljudi postoje sada moderni uredjaji,laki lovci na lokacije sa kojih se zove i sl...
Moze li se o tom problemu javno i u krajnjem slucaju zahtevati od vlasti (ma sta to u ovoj zemlji znacilo) da se utvrde i rigoroznije sankcije za takva ponasanja.
Nekom je zivot ugrozen a zbog budale ne moze da dodje do pomoci.
Ipak je lekarska profesija nesto drugo u odnosu na sve druge stvari kojima se ljudi bave,jel?
Malo off.,ali vredno je pomena,ovaj lik je otvorio temu na kojoj se ipak mozemo pozabaviti i medicinskim i socioloskim pitanjima.
Svest u Srbiji je veci problem i od medicine i od vlasti i od Boga.
Pozzz. :(
goki
Aktivan član
Aktivan član

Post od goki »

Ono o Hitnoj je bilo u Makedoniji, a dali takvo nesto postoji i u Srbiju ne znam...
Tacno je da postoji tehnologija pomocu koje se mogu pronaci svi ti tipovi, a postupak je otprilike ovakav:
pokupe se brojevi telefona koji su problematicni, zatim se daje sluzbeni dopis mobilnom operatoru (jer su takvi pozivi obicno sa mobilnog telefona jer poziv na brojeve hitne pomoci, policije, vatrogasne sluzbe besplatni)...
Onda oni potraze zabranu sa tog telefona.....

Ovakvu proceduru smo jednom prosli....
Ali uvek su tu "neki novi klinci", pa sve to ide u nedogled....

Mnogo puta smo se javljali i u policiji, a oni nam lepo objasne "pa i nama se javljaju".....

Ali kao sto je rekad Dragan
HVALA BOGU DA NAM NIJE SVA OMLADINA TAKVA
goki
Aktivan član
Aktivan član

Post od goki »

A mozda nekim delom smo i mi roditelji malcice krivi....

Bila sam u osnovnoj skoli na roditeljski...
Direktorica se zalila na decu i na njihove mobilne telefone koje ometaju nastavu...
Kad sam je pitala zasto dozvoljavaju deci mobilne u skoli, jer ja licno ne vidim potrebu da deca do 13-14 godina nose u skoli telefone, rekla mi je da ne smeju da im ih zabrane... Kao ako se nesto desi trebaju se javiti...
Na to sam joj odgovorila da skola odgovara za tu decu u vremenu kad bi trebalo da su na nastavu, pa ako se i nesto desi nisu ucenici ti koji se trebaju negde javiti bilo da je to kod roditelja, u hitnu pomoc ili u policiju, vec nastavnici....
Mozda i roditelji ne znaju da je skola ta koja bi trebalo da vodi brigu za njihovu decu u periodu kad bi trebalo da su na nastavu ?

Kazem da smo mi roditelji krivi (namerno uopsteno), jer kupili smo deci mobilne, dali im ih u ruke ali im nismo objasnili cemu one sluze....
A oni "jadni" prvo naucili sta je zloupotreba, jer ih mi nismo naucili koja je njihova upotreba....

Izvinite sto sam mozda malo skrenula i uopstila .....

Ipak, kao sto rece Jamuna, ova tip je i pored njegove ocigledno lose namere otvorio jednu temu po kojoj mi mozemo razgovarati, a koja verujem njega ne moze ispuniti niti mentalno niti intelektualno, pa ce sam napustiti teren kome nije ocigledno dorastao....

Pozdrav svim dobrim i ozbiljnim forumasima...
Ipak je onih ostalih mnogo manje, pa uz ovakav udruzeni pristup sami ce otici.....
judith
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 04, 2007 12:34 pm
Kontakt:

Re: SAVET, POMOC, SEX ???!!!

Post od judith »

questions napisao:Ja sam Marko, 84 sam godiste... do sada sam imao oko desetak devojaka u sexu.Skoro sam upoznao jednu sa kojoj imam malo cudan sex.
Naime, ona je nekako kruta, sve oce ja da radim...Ja se tako gasim.Ne pali me ni malo.Rasiri noge i ajde...Pa nece to tako...
Ne voli od pozadi a moje skoro sve devojke su obozavale da ih jebem od pozadi.Kaze da je boli ? Jel me ubacuje??? Jos nesto, kad je jebe od pozadi napuni joj se riba i ispusta vazduh kad ga izvadim, kao da "prdi" . Jel se to desavalo jos nekom? Jel to mozda zato sti nije mnogo jebana ili sta je razlog tog ispustanja vazduha?

AJde ukljucite se u temu. Pozdrav
Decko- kod psihijatra-hitno!
snesomir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 8:56 pm

Klik...Help!

Post od snesomir »

A sada nesto sasvim drugacije... Nov sam i dosao sam ovde da vas nesto prijupitam posto ste vi, kako vidim, mnogo pametni. Imam 16 godina, skoro 17, pa me interesuje da li je u redu da krenem u teretanu...?Po prirodi sam malo jaci, a i malo pametniji i necu tamo da se preterano mangupiram...Neko?
P.S. Skrecem sa teme?
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Da, skreces, ali jnema veze, posto je tema glupa dop bola i ovako. Sve umereno i nece biti problema za tebe, teretana je ok, ako si dovoljno pametan ko sto kazes akcenat ces staviti na manje tezine i veci broj ponavljanja umesto na besmisleno pumpanje misica. Kljucna rec je 'mera'. POzdrav
Odgovori