redovni servis organizma
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 06, 2008 2:40 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nema takvog, batice! Nece on da se mlati za 25 hiljada dinara plate..sve mi mozemo sami.. E zato odes u privatnu kliniku..tamo doca em ima platu par hiljada evra, em ti ponudi sva ispitivanja jer NJIMA placas..i covek se angazuje oko tebe..e sad da li je kvalitetno, u to ne ulazim. Ali u DZ..tesko je za ocekivati neku preveliku ljubaznost jer ce pre mene uci mali milion penzionera sa nekim svojim pricama koje ovi slusaju svaki dan, 5 dana u nedelji!! I veruj mi, kada ja udjem nema tu neke velike razlike u pristupu. Naravno, cast izuzecima..
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 06, 2008 2:40 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Bio sam danas kod lekara opste prakse koji me je uputio na Preventivni centar koji imamo u domu zdravlja, sto nisam znao pa sam se odusevio. Naravno deo centra je i nutricionista. Izmerili su mi pritisak i secer. Pritisak mi je naravno povisen, drugacije nisam ni ocekivao. Sutra idem na vadjenje krvi, celokupna krvna slika i potom kada dobijem rezultate idem na EKG srca. Doktor mi je dao do 16. marta rok da pocnem da se privikavam na novi rezim ishrane, da uvedem bareno i zelenis, da se vise krecem i tako to..evo danas sam kupio sobni trenazer, namestio ga i polako se bacam na posao. Doktor procenjuje da cu mesecno gubiti oko pola kg do kg, i da ocekuje da zdravim putem za godinu i po do dve oslabim oko 20kg! Nadam se da cu uspeti!!
- andjelija81
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm