Баш вам хвала, али не бих да радим на факултету који је вама дозволио да га завршите.drbgd napisao:@aa_aca,
pusticu vam link kad medicinski fakultet objavi konkurs za prof. interne medicine, pa vi i mama mozete da se takmicite, koga ce da prime...
Razgovorna dijagnostika na Institutu za reumatologiju?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Razgovorna dijagnostika na Institutu za reumatologiju?
a mama?

Moj YouTube kanal, na kome cu odgovarati na Vasa pitanja:
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
Она се каје што вас је пустила да прођете анатомију.drbgd napisao:a mama?

- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
GOVNO, PICKA, PIZDA!
Cogito ergo doleo....
Аууу, peniko, баш си неваспитан. Пери и уста и тастатуру сапуном. Ц ц ц ...
Momci, molim vas... nemojte se prepucavati preko ove teme.
Mislim da je ovaj poslednji i vrlo bezobrazni upad namerno izveden da bi se tema blokirala i obrisala.
Zamolicu moderatora da samo obrise ovaj nevaspitani post zbog zaštite ostatka informacija.
(Za pokušaj uklanjanja teme vrlo je bedna taktika.)
I za svaki slučaj prekopirala sam sve moje tekstove odavde i nameravam da ih smestim u jedan fini, kulturni, ali istiniti blog gde će moći sve slobodno da se vidi i gde ću imati kontrolu.
Desetak godina ranije jedna jako dobra žena je učinila uslugu svim srpskim majkama ispravljajući krive Drine po porodilištima gde je tada vladao haos (lično znam) i uspela je.
Razmišljam o tome ovih dana.
Ovo je kratak upad, pre no što napišem nešto malo važnije za imunološka oboljenja, ali moram jer se bojim brisanja teme.
@Peniko
Hvala ti puno što si dobar čovek, pravi muškarac i stručnjak.
Hvala u ime svih imuno pacijenata ove napaćene države i onih koji satelitiraju ka Institutu za reumatologiju u Beogradu.
Hvala što nisi sitna duša i ono što si napisao.
Mislim da je ovaj poslednji i vrlo bezobrazni upad namerno izveden da bi se tema blokirala i obrisala.
Zamolicu moderatora da samo obrise ovaj nevaspitani post zbog zaštite ostatka informacija.
(Za pokušaj uklanjanja teme vrlo je bedna taktika.)
I za svaki slučaj prekopirala sam sve moje tekstove odavde i nameravam da ih smestim u jedan fini, kulturni, ali istiniti blog gde će moći sve slobodno da se vidi i gde ću imati kontrolu.
Desetak godina ranije jedna jako dobra žena je učinila uslugu svim srpskim majkama ispravljajući krive Drine po porodilištima gde je tada vladao haos (lično znam) i uspela je.
Razmišljam o tome ovih dana.
Ovo je kratak upad, pre no što napišem nešto malo važnije za imunološka oboljenja, ali moram jer se bojim brisanja teme.
@Peniko
Hvala ti puno što si dobar čovek, pravi muškarac i stručnjak.
Hvala u ime svih imuno pacijenata ove napaćene države i onih koji satelitiraju ka Institutu za reumatologiju u Beogradu.
Hvala što nisi sitna duša i ono što si napisao.
@Peniko
P.S.
Ah da, i hvala ti što ako se blokira ili obriše ova tema - tekstovi idu na blog servera jedne medijske kuće gde će imati daleko brže izlistavanje na pretraživačima i momentalno privlačenje pažnje javnosti.
Potez ti je bio fascinanatan.
Možda je ipak (i ikako) bolje da se energija usmeri na pošteno rešavanje problema, a ne na guranje pod tepih.
P.S.
Ah da, i hvala ti što ako se blokira ili obriše ova tema - tekstovi idu na blog servera jedne medijske kuće gde će imati daleko brže izlistavanje na pretraživačima i momentalno privlačenje pažnje javnosti.
Potez ti je bio fascinanatan.
Možda je ipak (i ikako) bolje da se energija usmeri na pošteno rešavanje problema, a ne na guranje pod tepih.
Peri ta smrdljiva usta!
peniko napisao:GOVNO, PICKA, PIZDA!
Izvinjavam se administratorima foruma.