Hvala unaprijed.[/quote]
Rast
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
Sanja Vasic
- Novi član

- Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 11:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: rast
jOj...i ja sam tu ngde(1.55)...al nasrecu imam 14 god,al evo vec me hvata veeelika panika,sad cu 15...i dok nisam posetila ovaj forum,mislila sam da sam najmanja devojcica sveta,puna sam komplexa,al sad mi malo lakse...
Hvala unaprijed.[/quote]
Hvala unaprijed.[/quote]
Slatka mala...
-
Sanja Vasic
- Novi član

- Kontakt:
[quote="Sanja Vasic"]jOj...i ja sam tu ngde(1.55)...al nasrecu imam 14 god,al evo vec me hvata veeelika panika,sad cu 15...i dok nisam posetila ovaj forum,mislila sam da sam najmanja devojcica sveta,puna sam komplexa,al sad mi malo lakse...hehe...sad se osecam visoko...josh kad obujem one moje fancy cizme od 10 cm...
Slatka mala...
-
Sanja Vasic
- Novi član

- Kontakt:
jOj...i ja sam tu ngde(1.55)...al nasrecu imam 14 god,al evo vec me hvata veeelika panika,sad cu 15...i dok nisam posetila ovaj forum,mislila sam da sam najmanja devojcica sveta,puna sam komplexa,al sad mi malo lakse...
Hvala unaprijed.[/quote][/quote]
Hvala unaprijed.[/quote][/quote]
Slatka mala...
-
Sanja Vasic
- Novi član

- Kontakt:
-
girl_from_nowhere
- Aktivan član

- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
rast kod zena traje,u proseku,do 23 god.i tokom tog perioda nije ravnomeran.obicno za vreme puberteta pocinje ubrzaniji rast,pod dejstvom hormona.postoji hormon rasta koji je zaduzen za to.mogla bi da se raspitas da li je moguce analizom hormona utvrditi da linesto nije u redu.u svakom slucaju ti imas jos dooobrih osam godina da porastes. 
astrica napisao:postoji hormon rasta koji je zaduzen za to.mogla bi da se raspitas da li je moguce analizom hormona utvrditi da linesto nije u redu.u svakom slucaju ti imas jos dooobrih osam godina da porastes.
Definitivno si me ubedila sa onom "mogla bi da se raspitas".
Od februara krecem. Nece vise Nebojsa imati ruke kao balerina i nece ga zvati u skoli nebojsina...
Re: hi
Samo umereno i pod okom strucnjaka!snesomir napisao:Da li je istina da teretana utice na rast. Valjda isti hormon je potreban za rast kostiju i misica...?Imam skoro 17, da li je ok da podjem u teretanu?
U protivnom u vasem uzrastu moze doci do ozbiljnih deformiteta kostanozglobnog sistema!