Dalje, nisam dobio odgovor koja je vaša uloga ovde?
Moja uloga je bila da prevedem tekst, zato sto Vas mrzi da uradite to isto (mada smatram i da nije bilo nesto preterano potrebno prevoditi ga, ali ajde). Takodje, uz svo postovanje prema Vasoj doktorskoj inteligenciji, pameti, obrazovanju i sl., nije mi jasno kako neko nije u stanju da ukapira da da je devojka znala srpski jezik, da bi verovatno i postavila pitanje na srpskom. Izgleda da nisam samo ja neko kome ovde treba da se crta

. Sto se vase uloge tice, ona je bila da ispljujete nekoga ko smatra da na svetu ne mora da se zna samo srpski i, uz duzno postovanje, ovo
ali ipak predlažem da se te ljuspice odnesu na analizu jer će se tako znati šta je, a može biti nekoliko varijanti, od gljivica pa do psorijaze
. Ja sam bar preveo, pa se mozda javi i neki kompetentniji lekar.
Moja profesija nema veze sa nacionalnom, verskom, rasnom i drugim pripadnostima i predamnom su svi pacijenti isti. Čini mi se da vi to jako dobro znate
Ali Vi govorite nasuprot ovoj tezi. Niko Vas nije optuzio da diskriminisete nekoga, ali je ocigledno da ce bilo ko ko postavi pitanje na nekom drugom jeziku od vas dobiti ovaj odgovor
Pokušaj sad to da prevedeš na srpski jezik.
, pa je iz te perspektive mozda bilo pametnije prepustiti odgovor nekom drugom lekaru koji mozda zna makedonski ili ga ne mrzi da progoogla i vidi sta koja rec znaci. Ipak, cini mi se da je moja greska sto sam uopste i gubio vreme na skidanje farbe sa dugmica na tastaturi mlateci praznu slamu sa Vama. Devojka je dobila adekvatan odgovor, tako da smatram da je svaka dalja baljezgarija (sa moje ili Vase strane) na temu "da li je podobno postaviti pitanje na nekom drugom jeziku osim srpskog i kakve reakcije ocekivati ako to ne uradite" izlisna. Pozz
Cogito ergo doleo....