prvut pomos

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

milanche_srb
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm

Re: prvut pomos

Post od milanche_srb »

Bilo bi dobro da opet pročitate moj poslednji post, malo razmislite o njemu i naći ćete sve odgovore na teze koje ste izneli u vašem postu. Počevši od toga kako niko ne razume ni naziv teme, preko toga da devojka očigledno mnogo,mnogo bolje zna srpski nego ja makedonski čim je uspela da se prijavi,registruje,otvori temu itd, pa do ostalih stvari. Uopšte mi nije problem da vam svaki put napišem isto po 101 put dok god ne shvatite, na kraju krajeva i to je neka vrsta terapije. Dalje, mislite da ja imam vremena da prevodim tekstove sa raznih jezika i trošim na to po sat vremena po tekstu? Možda kad jednog dana odem u penziju. Po vašem "pametnom" razmišljanju ovde bi trebalo da se jave ljudi širom sveta, a na nama lekarima je da se snađemo kako i gde da prevedemo!? :) :) :) Iskreno ne znam kad sam zadnji put čuo nešto gluplje. Niste odgovorili opet u vezi vaše uloge. Kažete prevodilac? Pa da je tako ne biste me napadali što ja nisam preveo,zar ne? :) Vama niko ne može zabraniti da se javljate, ali pokušajte da shvatite da to vaše isterivanje pravde drugima ide na živce, jer sam već dobio nekoliko privatnih poruka. Da je Prilepčanki nešto zasmetalo, kao što nije, to bi rešili nas dvoje, a vas nije niko ništa pitao. Možete se javiti opet za prevod, ili možete postaviti vi neko medicinsko pitanje, a za sve ostalo bih vas zamolio da se ne javljate. Priznajte lepo sebi u glavi da ste pogrešili, meni ne morate, niti tražim izvinjenje od vas. Pozz
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
Odgovori