Ovako da pocnemo od samog pocetka. Imam sad 18god a poceli su problemi skoro pre godinu dana.
Stalno imam problema sa nekom vrstom nesvestice ali se nikada nisam onesvestio niti ikad dosao tako blizu tome ali jednostavno imam osecaj da cu da padnem u nesvest i osecam se jako lose kada se tako osecam.
To mi se desava usled dosta razloga a nekad i bez nekog opravdanog razloga. Ovo mi se desava kad god jedem mnogo i to neku malo tezu hranu ili kad god i najmanje dehidriram ili kad sam u mnogo vrucoj prostoriji a pogotovo kada sam jeo nesto puno i onda provodim vreme u vrucoj prostoriji ne mora ni biti nesto vruce samo da predje 25C.. Onda imam ovih problema i kada vezbam puno pa onda pokusam nesto da pojedem odmah mi bude lose i dodje mi da se srusim. Sve u svemu problem je isti a javlja se usled razlicitih uslova a problem je takav da osecam neki pritisak i napetost i slab bol oko potiljka i vrata i osecam se malaksalo i onda mi je muka pomalo. Isao sam puno kod lekara zbog toga i nisam nasao zasada ni jednu pravu mogucnost zasto se to sve meni desava. Analize krvi i mokrace su sve bile uredu.
Imam problema sa pucanjem u vratu i kicmi dugo vremena pa sam pomislio da to mozda ima neke veze sa tim. Snimio sam vrat u dva pravca i nalaz mi je da imam isprtavljenu lordozu vratne kicme kao i unkartrozu C5-C6 kao i diskartrozu C7-TH1 vrat mi je na snimku prav kao strela i nema skoro nikakvu krivinu.
To je naravno problem i radio sam neke vezbe za vrat navodno da se to popravi ali nema nikakvih rezultata. Izgleda da ja nemam dobru cirkulaciju krvi kroz vrat do mozga pa mi zato mozda nekad nije dobro.
Doktori mi nisu mnogo pomogli niti su mi mnogo rekli... Moram klestima da im vadim reci iz usta..

U zadnje vreme imam jace bolove u vratu i kad pomeram vrat u neke strane ume da boli. Juce mi se bas desilo da sam krckao vratom levo i desno i desilo mi se da me osine neki zivac kroz vrat a zatim i kroz glavu iznad levog oka i onda me je to iznad oka bolelo skoro ceo dan onako probadajuci sa vremena na vreme

Vise ne znam sta da radim.
Dugo mi nije bilo jasno zasto mi je lose posle jela i istrazivao sam dosta na tu temu i imam neku svoju teoriju da je to mozda zato sto posle jela mi se malo snizi pritisak pri varenju hrane i onda usled ove lose cirkulacije kroz vrat mi bude bas lose.
Voleo bih da cujem sva vasa misljenja i predloge! Svaka pomoc je dobrodosla!
Ceo zivot mi se izvrnuo zbog ovoga! I tako vec dugo vremena da pocinjem da se navikavam na ovo ali ja necu da se naviknem hocu da ga se resim!!

Hvala unapred na svakoj mogucoj pomoci