Problemi sa raznim vrstama nesvestica i malaksaloscu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Stefan940
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 12, 2014 3:28 pm

Re: Problemi sa raznim vrstama nesvestica i malaksaloscu

Post od Stefan940 »

Isao sam kod neurologa.Dosao sam kod nacelnice sa majkom u tri sata u noc,popricali.Kao i uvek,za sve je bio kriv kompjuter,a jesam zavistan bio od njega samo iskljucivo jer nisam imao druge obaveze.I hvala Bogu,na moju srecu,nacelnica nije zelela da mi prepise nikakve lekove za smirenje sem za vitamine onaj Beviplex,koji je dodatak ishrani.Kad god bih pojeo nesto jace,pripala bi mi muka,vrtoglavica,susenje usta.Ujutru kad se probudim,usta i grlo su mi toliko suva da ne mogu ni da progutam u prazno.Imam opet zakazanu kontrolu posle Uskrsa,pa se nadam da ce proci glavobolja.Mene uhvati vrtoglavica samo kad se isforsiram na treningu,dizem jace i duze,inace ne ovako i totalno osetim tu neprimetnu vrtoglavicu,to ne mogu da opisem,nije prava vrtoglavica,to covek na prvu loptu koji nije imao do sad to,ne bi primetio,ali ja primetim.Strasno je zaista,jos preziveti to,pa onda izgubiti majku,oca nisam upoznao,j*** ga,sve to uhvati,ali znam jednstavno znam da nije samo od stresa.Jedina opcija mi je na kraju za sad kicma,i tu sutra zakazujem ako nisam zakasnio.Probaj kod neurologa,to je jako dobro,ali pazi imas ljudi koji krnu svakom jake lekove,pretvore te u zombija i cao,nemaju vise problema sa tobom.I organizam se vremenom navikne i posle em ti ne pomaze,em ne mozes da prekines,a kad prekines,tad ti je jos gore.Meni su prvih puta prepisali Xalol-lek koji je jako zeznut,brzo se navuces na njega i jako jako se tesko skida s njega,i ja koristio jednu nedelju,pio uvece pred spavanje,i samo posle pet dana koriscenja,osetio sam blagu zavisnost u mojoj psihi,jednostavno sam poceo razmisljati bez ikakvog razloga sta bi bilo kad ne bih imao ksalola,kad bih ga izgubio i kad bi mi bilo lose,da li bih popio odmah taj lek.Pazi zato da ti ne roknu neki od kojih se navuces.Probaj doci do nacelnice,trazi razgovor sa njom,ili nacelnika :D Ja sam uspeo jer je to bilo pola tri,tri u noc :P Najgora je psiha coveka,podsvest,to je zeznuto,i nikad je necemo razumeti,pa ti vidi onda koliko smo mi zapravo svi inteligentni.Covek koristi svega u celom svom zivotu 12% memorije i negde oko isto tako posto inteligencije svog mozga.Pogotovu onaj plasibo efekat,dokazano je da psiha utice na organe,cak i materijalne stvari,druge ljude.Pogresili smo mnogo sto smo se otudjili od sebe,prirode i same svrhe naseg zivota.Nje ni cudo sto ima ovoliko bolesti i virusa na svetu.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

relaks masaza i oslobadjanje od stresa obaveznoo
Stefan940
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 12, 2014 3:28 pm

Post od Stefan940 »

Eh,da me je iko ikada masirao-pogotovu neka zenska ruka,ne bi ja ni bio stresan :)
Odgovori