PROBLEM SA ZNOJENJEM

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: PROBLEM SA ZNOJENJEM

Post od vasa »

I još jedno, tuširaj se i samo malo koristi nekog neutralnog šampona, nikako ne koristi one što jako mirišu, ma najbolje bi bilo domaćim sapunom ili pak samo da sapereš znoj i dobro se izbrišeš pa i osušiš fenom dobro da se ne obučeš a još si vlažan.
I drugo, ne brini se pre nego što i postane razlog, ma ni ako postane razloga, nekako sredi, otiđi u toalet izbriši se i teraj dalje.Pa jesi video na TV da poznate face prikažu nekad sa mokrom flekom ispod pazuha, ja verujem da im je neprijatno posle ali tad nisu ni svesni i verujem da čine svašta ali verovatno pod takvim okolnostima kad je snimanje ne mogu smiriti svoje hormone i znojne žlezde, osim samo da prevaziđu i opuste se, a i to će verovatno postići jednog dana.
NE BRINI SEEEE
aleksej97
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 19, 2015 12:30 am

Post od aleksej97 »

vasa napisao:I još jedno, tuširaj se i samo malo koristi nekog neutralnog šampona, nikako ne koristi one što jako mirišu, ma najbolje bi bilo domaćim sapunom ili pak samo da sapereš znoj i dobro se izbrišeš pa i osušiš fenom dobro da se ne obučeš a još si vlažan.
I drugo, ne brini se pre nego što i postane razlog, ma ni ako postane razloga, nekako sredi, otiđi u toalet izbriši se i teraj dalje.Pa jesi video na TV da poznate face prikažu nekad sa mokrom flekom ispod pazuha, ja verujem da im je neprijatno posle ali tad nisu ni svesni i verujem da čine svašta ali verovatno pod takvim okolnostima kad je snimanje ne mogu smiriti svoje hormone i znojne žlezde, osim samo da prevaziđu i opuste se, a i to će verovatno postići jednog dana.
NE BRINI SEEEE
Hvala Vaso puno!! :D Pokusavam da to radim ali stvarno mi tesko ide. Evo bas malopre sam se video sa devojkom i kada sam dosao kuci fleka je bila stvarnoo velika :/
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Да ли си свестан да је знојење нормална физиолошка појава?
aleksej97
Novi član
Novi član

Post od aleksej97 »

aaaca napisao:Да ли си свестан да је знојење нормална физиолошка појава?
O covece, naravno da jesam. Ali ovo se ne desava svima, izadjem u grad i kada je zima, ili kada u skolu idem, i pojave se tragovi, osecam vlaznost i to mi smeta, kada pogledam kod druge, oni to nemaju
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па шта ако немају?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Ma sta te tako muci ta devojka?????
Verujem da ima nesigurnosti ili pak neke treme kad si sa tom devojkom, ali ces se verovatno navici i neces ni biti svestan da te to proslo. Nadam se da ce tvoje misli biti usmerene na nesrto drugo pa neces ni primetiti ni ti ni ona da si mokar ispod pazuha. HMMMMM.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Проблем је што би клинци хтели да изгледају савршено. Додатни проблем је што се слика о савршености прави на погрешан начин.
aleksej97
Novi član
Novi član

Post od aleksej97 »

vasa napisao:Ma sta te tako muci ta devojka?????
Verujem da ima nesigurnosti ili pak neke treme kad si sa tom devojkom, ali ces se verovatno navici i neces ni biti svestan da te to proslo. Nadam se da ce tvoje misli biti usmerene na nesrto drugo pa neces ni primetiti ni ti ni ona da si mokar ispod pazuha. HMMMMM.
Aaa ne znam vise hahhh :D
Odgovori