evo u cemu je problem: najednom mi se desi problem sa vidom,tako da mi recimo ruke i predmeti sa strane postanu nekako mutni i usporeni,zatim mi utrni desna ruka,a posle toga desna ruka se normalizuje,pa utrni jezik,a cim jezik prestane da trni, ne mogu da vidim da procitam nista,tj nista sto procitam mi nema smisla,a nekih prvih 15-ak minuta posle toga ne mogu ni da govorim, tj tesko povezujem recenicu. s obzirom da imam 22 godine,brine me sta ovo moze biti,jedna rodjaka koja je pedijatar kaze da ne brinem, da moze da bude do naglog pada pritiska,jer sat-dva posle ovoga,kad odlezim sve prodje,osim sto me zaboli glava... zanima me da li neko zna da li moze ovo da bude do pada pritiska,ili stresa,kako sam video u jednoj staroj temi(http://www.doktor.rs/forum/pitanja-odgo ... 22209.html)
molim da ako neko zna, napise ovde sto pre,jer me je bas uhvatila frkaMeni su kao detetu trnuli udovi, jezik, nos, mišići oko očnih jabučica, što je bilo propraćeno ispadima u vidnom polju i nekad nemogućnošću da reči izgovaram normalno, a iza toga su se javljale jake glavobolje (samo jedna polovina glave).
Svi nalazi su bili u redu. Dijagnoza nikad nije bila postavljena. Pretpostavljalo se da su napadi posledica stresova. Sve je to trajalo 4 godine, a napade sam imala jednom nedeljno.
Kasnije u toku studija mi se u nekoliko navrata desilo da mi utrne celo telo. Uvek bi krenulo od jedne ruke ili noge, pa bi se dalje postepeno širilo. Svi nalazi uvek uredni.