molim za savet devojcici trne jezik
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 25, 2008 9:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
molim za savet devojcici trne jezik
Moja mladja sestra koja ima 6 godina je skoro pocela da se zali na trnjenje prstiju na nogama i na trnjenja jezika. Molim vas za savet sta da radimo? Postaje jeko nervozna kada joj se javi taj osecaj.
"Mi i ne znamo kolike snage i kakve sve mogucnosti krije u sebi svako zivo stvorenje, i ne slutimo sta sve mozemo...To se otkriva samo u velikim i izuzetnim trenucima kao sto su ovi u kojima Aska igra za svoj vec izgubljeni zivot."
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 08, 2007 3:58 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 25, 2008 9:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
hvala na savetima. uradjena je magnetna i krvna slika i sve je u redu.
"Mi i ne znamo kolike snage i kakve sve mogucnosti krije u sebi svako zivo stvorenje, i ne slutimo sta sve mozemo...To se otkriva samo u velikim i izuzetnim trenucima kao sto su ovi u kojima Aska igra za svoj vec izgubljeni zivot."
Meni su kao detetu trnuli udovi, jezik, nos, mišići oko očnih jabučica, što je bilo propraćeno ispadima u vidnom polju i nekad nemogućnošću da reči izgovaram normalno, a iza toga su se javljale jake glavobolje (samo jedna polovina glave).
Svi nalazi su bili u redu. Dijagnoza nikad nije bila postavljena. Pretpostavljalo se da su napadi posledica stresova. Sve je to trajalo 4 godine, a napade sam imala jednom nedeljno.
Kasnije u toku studija mi se u nekoliko navrata desilo da mi utrne celo telo. Uvek bi krenulo od jedne ruke ili noge, pa bi se dalje postepeno širilo. Svi nalazi uvek uredni.
---Nevena---, moji nokti uvek poplave kada mi je hladno ili pod jakim stresom. Stopala su mi gotovo uvek ledena, a ruke tople samo leti.
Svi nalazi su bili u redu. Dijagnoza nikad nije bila postavljena. Pretpostavljalo se da su napadi posledica stresova. Sve je to trajalo 4 godine, a napade sam imala jednom nedeljno.
Kasnije u toku studija mi se u nekoliko navrata desilo da mi utrne celo telo. Uvek bi krenulo od jedne ruke ili noge, pa bi se dalje postepeno širilo. Svi nalazi uvek uredni.
---Nevena---, moji nokti uvek poplave kada mi je hladno ili pod jakim stresom. Stopala su mi gotovo uvek ledena, a ruke tople samo leti.