Drago mi zbog tebe da si se pronasla. Mnogo sam tuzna zbog svih nas, a najvise zbog mladih ljudi.....ma ne vredi mi pisati... uostalom vidim da znas o cemu pricam. Nisam protiv psiholoske pomoci, ali sam veliki protivnik upravo tih bendodijazepama koja se ovde prepisuju, sakom i kapom, bez psiholoske pomoci...
Problem sa spavanjem
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Problem sa spavanjem
Apsoluto se s tobom slazem od A do Z. Kod nas je sve to toliko na niskom nivou da je to strasno vec samo po sebi depresivno. Ljudi bol duse, ne znam kako drugacije reci poistovecuju s ludilom, mada je sve bolest i nista nije sramota...Ni jedan problem ne moze se "izleciti" tabletama ali je velika, pomoc da se savlada problem uz prevashodno razgovor, s psihologom....ali kvalitetan.
Drago mi zbog tebe da si se pronasla. Mnogo sam tuzna zbog svih nas, a najvise zbog mladih ljudi.....ma ne vredi mi pisati... uostalom vidim da znas o cemu pricam. Nisam protiv psiholoske pomoci, ali sam veliki protivnik upravo tih bendodijazepama koja se ovde prepisuju, sakom i kapom, bez psiholoske pomoci...
Ukoliko nisi "prs'o" skroz. Nadam se da ni ja nikog nisam uvredila, ovako vidim situaciju.....
Re: Problem sa spavanjem
vrlo zabrinuta, je potpuno u pravu.
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."
Majakovski
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."
Majakovski