Problem sa rastom !!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Problem sa rastom !!!
Imam 16 g. treniram kosarku imam 70 kg i visok sam 188 cm. zeleo bih da prestanem da rastem ako je to ikako moguce...da li postoji neki nacin da se rast zaustavi ili uspori????

Re: Problem sa rastom !!!
Nemoj da se brines,decak si i u redu je sto si visok.Verovatno neces vise rasti,mozda jos neki cm.
Decaci uglavnom kukaju kada su niski,nema potrebe da si tuzan sto si toliko visok.Do 25 godine ces porasti jos koji cm,a visina moze samo d ti ide u prilog,em si kosarkas em mozes da se zabavljas sa manekenkama.One su visoke i vole takve muskarce,xexe.Nemoj da se opterecujes sa time nego uzivaj u svojim godinama.Sve najbolje.
Hvala vam!!

- Slavko_slavko
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
ima vise teorije, jedna da ces stati, druga da ces porasti a treca... nema trece...
btw, ja sam visok 174 i ne kukam...

btw, ja sam visok 174 i ne kukam...
Treca je da ce mozda zadrzati tu visinu....da neces vise rasti...
174 je normala visina, tako da nemas razlog za kukanjem....a koliko se ja....razumem u medecinu...
manekenke vise gledaju finansijski status, nego tezinu i visinu.....
tako da.........ukoliko ceznes za mamekemkom, a pri tome nisi sin bogate mame i tate, uci i edukuj se da zaradis puno para.....bio visok ili nizak.....prolazis!

174 je normala visina, tako da nemas razlog za kukanjem....a koliko se ja....razumem u medecinu...
- Slavko_slavko
- Stalni član

upravo sam to hteo da kazem...
ma daaa, ja nemam komplekse zbog toga, da ne bude dvosmisleno ali: mali ali tehnicar, relativno agilan, mogu ocas posla da uradim ono sta ne mogu oni od 2.00...
pored toga imam 65 kg, sto je sasvim dovoljno i lepo se nosim sa svim ovim...
za manekenke, mislim da vecina nas ne bi imala ni za verenicki prsten a ne za vencanje i zivot...
naravno, ima izuzetaka i kod nas i kod manekenki...
dale, lazare, ne brini se...
ma daaa, ja nemam komplekse zbog toga, da ne bude dvosmisleno ali: mali ali tehnicar, relativno agilan, mogu ocas posla da uradim ono sta ne mogu oni od 2.00...
za manekenke, mislim da vecina nas ne bi imala ni za verenicki prsten a ne za vencanje i zivot...
dale, lazare, ne brini se...
Pozdrav imam 14 godina u julu cu napuniti 15 i visok sam 1,60 , puno mi smeta i nervira me jer u mom razredu svi su veći od mene otac mi je isto tako 1,69 a majka 1,55 , inace se bavim fudbalom, Zelio bih znati kako da nabijem koji cenat više ili da prepustim prirodi da uradi svoje '??
- Slavko_slavko
- Stalni član

pusti prirodu da odradi svoje...
na pocetku srednje smo drugar i ja bili negde priblizne visine, ja sam prestao sa rastom a on je porastao do 192 cm...sad je za glavu visi od mene...
imas jos 5-6 godina da jos malo porastes...
bez obzira na rast-radi vezbe, ne prestaj sa fudbalom i treniraj...
na pocetku srednje smo drugar i ja bili negde priblizne visine, ja sam prestao sa rastom a on je porastao do 192 cm...sad je za glavu visi od mene...
imas jos 5-6 godina da jos malo porastes...
bez obzira na rast-radi vezbe, ne prestaj sa fudbalom i treniraj...
Ljudi,da li covek raste posle 20-te god. ?
Visok sam 180-181... Kad bih mogao jos barem neki cm da porastem...
Visok sam 180-181... Kad bih mogao jos barem neki cm da porastem...
The dream is my reality
Шта ће ти то у животу?
-
Princess Krofna
- Aktivan član

- Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 8:14 am
Ako hoces da potpomognes svoj tempo rasta istezi se sto vise, npr okacis se o stativu i tako visis. Inace tu vezbu kicmeni stub prosto obozava.
Крофнице, ниси скренула пажњу на начин качења, мислим чиме да се качи. Да не буде да се окачи конопцем и вратом, па после да му будеш крива за неку евентуалност. 
-
Princess Krofna
- Aktivan član

- Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 8:14 am
Prevrnuh se od smeja, Aco.
Okacis se rukama, cime bi drugo
Okacis se rukama, cime bi drugo
Разних качења има.
Него, сада озбиљно, покушавао сам да истегнем своји кичму (не да бих порастао) вешањем за руке
али није ми баш успевало. Нисам успео да набавим ципеле са кукама па да се окачим наглавачке. Спасао ме је Истеки.
Него, сада озбиљно, покушавао сам да истегнем своји кичму (не да бих порастао) вешањем за руке