Problem sa rastom !!!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Problem sa rastom !!!
Шта ће ти то у животу?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 8:14 am
Ako hoces da potpomognes svoj tempo rasta istezi se sto vise, npr okacis se o stativu i tako visis. Inace tu vezbu kicmeni stub prosto obozava.
Крофнице, ниси скренула пажњу на начин качења, мислим чиме да се качи. Да не буде да се окачи конопцем и вратом, па после да му будеш крива за неку евентуалност. 

-
- Aktivan član
Prevrnuh se od smeja, Aco.
Okacis se rukama, cime bi drugo
Okacis se rukama, cime bi drugo

Разних качења има.
Него, сада озбиљно, покушавао сам да истегнем своји кичму (не да бих порастао) вешањем за руке
али није ми баш успевало. Нисам успео да набавим ципеле са кукама па да се окачим наглавачке. Спасао ме је Истеки.

Него, сада озбиљно, покушавао сам да истегнем своји кичму (не да бих порастао) вешањем за руке

-
- Aktivan član
A dje je zapelo kod kacenja? Meni je smetalo jedino na dlanovima, ali samo prvih par puta, posle se ruke valjda navikle. Mada sam ozbiljno pomisljala da uvedem neka sundjerasta pomagala.
Нису могли леђни мишићи да ми се опусте па онда ни кичма да се истегне како треба. Да не говорим да сам морао да правим вратило скроз до плафона јер сам "мало" виши.
-
- Aktivan član
A mozda je vratilo moglo da bude i nize, da si malo savio noge 
Moja kicma je bila tako srecna vec od prvog istezanja da se umesto krc, krc culo hval, hval

Moja kicma je bila tako srecna vec od prvog istezanja da se umesto krc, krc culo hval, hval

-
- Aktivan član
Ne znam kako ti uspes da se stegnes, ja se rasteglim ko zvaka. I jos kad prebacim nogu preko noge uhhh krc,krc, hval,hval 

Могуће да не знам технику истезања и да сам негде грешио. Можда ми је сметала близина пода. 

-
- Aktivan član
Evo kako se ja istezem: Uhvatim se za sipku i savijem noge kao da sedim u vazduhu, i onda polako opustam misice ruku i kad osetim da se vise ne drzim misicima to znaci da visim tj istezem se. Onda opustim obe noge pa levu nogu savijenu u kolenu prebacim preko desne ispruzene, pokusavajuci da levim kolenom dodirnem desni kuk, otprilike. Zatim promenim nogu. I to celom telu jako prija, osim sakama koje posle samo 10sekundi izgledaju ko da sam stiskala motiku ceo dan.
Е за те форе и фазоне нисам знао. Хвала. Мада сада је касно. Нема више вратила.
Зато има Истекија.