Problem sa mucninom

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Problem sa mucninom

Post od vasa »

EE, sad nabasah na ove komentare, jer sam nešto čitao o EGLONYLU, pa posle tolik godina da vam kažem da mi je pre nekolike večeri jako bio od pomoći, samo jedan tableta.
Pošto me napao neki virus pre nedelju dana, imao dijareju 3 2 dana i nije htelo da stane sa nekim lekom koji su mi dali al, drugi u startu zaustavio (nemam sad kod sebe te lekove pa ne pišem imena), i ja počeo da dolazim k sebi, bi sam malaksao i pored infuzije, al onda počeo po malo da jedem-i jedno veče posle tanjira SUPICE IZ KESICE --majku joj, stomak mi stane da nije vredelo ni masiranje ni gazirano n šetanje ni klometol ni soda bikarbona, bol je tako bio jak da sam mislio da ću se onesvestiti i zvao sam hitnu. Ništa oni nisu procenli da je strašno ili neki organ da je problem, al pomogli su mi da malo povratim, i bilo lakše da me prestalo preznojavanje, i nakon toga stanje niakako da se smiri, 3 sata sam smišljao i šetao i masirao, i setim se da sam nekad pio EGLONYL, pre pola godine prestao, i nadjem, JEDNU TABLETU POPIJEM I STANJE SE SASVIM SMIRILO, ja zaspao posle 6 sati muke, i lepo se ujutru probudio NORMALAN.
AKO JE NEKOM OD POMOĆI, zato napisah, o spasitelju :-)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Да ли си нормалан то ћемо тек да видимо: http://www.alims.gov.rs/ciril/files/lek ... 13-001.pdf
1. ШТА ЈЕ ЛЕК Eglonyl И ЧЕМУ ЈЕ НАМЕЊЕН
Eglonyl капсуле садрже сулпирид који припада групи лекова који се зову бензамиди. Делује тако што блокира дејство хемијских супстанци у мозгу.

Eglonyl капсуле се користе као краткотрајнo симптоматскo лечење стања тескобе (анксиозности) код одраслих пацијената после неуспеха уобичајене терапије.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Bio ne bio-mene je prošlo, a o Eglonylu sam pročitao i više nego što ovde piše,
a ova jedna rečenica je sigurno minimum minimuma.
NA SEBI SAM PROBAO, a ko nema poverenja ne mora, svako neka se opredeli, i ne treba čuti samo jedno mišljenje i jedan kmentar (UVEK SAM ZA TO).
(Izgleda šašavo ali mene ledja više ne boleeee):-)
Odgovori