Problem sa mokrenjem

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

zorander
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 18, 2013 7:47 pm

Problem sa mokrenjem

Post od zorander »

Ovako imam 25 godina. I u skorije vreme mi se pocelo desavati da se pomokrim u krevet tokom noci i to samo u slucajevima kada popijem neku kolicinu alkoholnog pica na primer(4-5 piva). Da li to bio izlazak u grad ili veselje neko. Pre spavanja se uvek trudim da obavim nuzdu,ali opet zadesi se. Tema je veoma sramotne prirode i naravno da ne pricam o tome i nisam se nigde i nikome obratio pa pitam na forumu ako neko moze da pomogne.Ne znam da li je to neki zdravstveni problem,sto verovatno i jeste jer se to koliko ja znam ne desava odraslim ljudima. :oops: :oops:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Problem sa mokrenjem

Post od aa_aca »

Зашто срамотне? Свашта се дешава људима. Проблем је што нам којекакви квази-стручњаци набију комплексе својим "научним" истраживањима.

Вероватно имаш блажу упалу простате, па је алкохол провоцира. Можда и упалу бешике.

Пробај да грејеш задњицу електричним јастучетом и види да ли ће ти пријати. Можда ти и не буде пријало, али треба да пробаш.

Узми да пијеш чај од млечике. Рецепт имаш на мом сајту њњњ.аца.рс. Можда и још неки чај из Института "Јосиф Панчић".

Да би излечио евентуалну упалу бешике, биће ти потребно то грејање позадине, као и грејање стопала. Два пута дневно по пола сата држи стопала у што топлијој води, док грејеш позадину (дакле и то два пута дневно по пола сата :D ). После се добро утопли и немој на хладноћу. Можда можеш да пијеш Химорал. То су неки ензими (није антибиотик) који су веома добри код разних упала, а не могу да штете.
zorander
Novi član
Novi član

Post od zorander »

Hvala puno na odgovoru. Probacu to.Nadam se da ce uroditi plodom.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Заборавих да напишем да то грејање стопала и задњице треба да радиш бар пет-шест дана. До тада већ треба да имаш ефеката.
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Moras otici kod lekara..ne moras reci konkretno sta ti se desava, ali .. proveri urinokulturu, proveri prostatu..Ako postoji upala..to se leci lekovima..
zorander
Novi član
Novi član

Post od zorander »

Dobar dan,jos uvek nisam resio taj problem. Pijem caj od mlecike vec dve nedelje,svakodnevno,i grejao sam zadnjicu samo nisam uzeo da pijem te lekove. I opet mi se podesilo sad preko ovih praznika da mi se desi to pa sam uvideo da mi nije pomoglo. Koliko dugo treba piti caj,da li da uopste ne pijem alkohol dok pijem caj i da li da kupim te lekove za upalu? pomoc.....
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Мокриш сваку ноћ или само повремено? Да ли видиш икаквог бољитка?

Алкохол боље да не пијеш док не оздравиш. Он уме да потре дејство многих терапија, а код тебе додатно провоцира бубреге и простату.

Химорал не може да шкоди, али батали алкохол.

Што рече Марија, могао си бар да урадиш уринокултуру.
zorander
Novi član
Novi član

Post od zorander »

ne svaku noc,samo povremeno. kupicu taj lek i picu caj i dalje,alkohol necu da konzuniram pa cemo videti da li ima boljitka. hvala vam,javicu da li ima promena
zorander
Novi član
Novi član

Post od zorander »

Evo testova nekih a jos jedan treba da mi stigne u sledecu sredu pa cu okaciti. Slika

Uploaded with ImageShack.us
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ово за сада није ништа од резултата. Чекамо те друге.
zorander
Novi član
Novi član

Post od zorander »

Slika

Uploaded with ImageShack.us
evo tih drugih rezultata kolko ja vidim sve je ok,zar ne? Sta bih trebao da radim,ima li neke pomoci? Za sad samo pijem caj od mlecike 2 puta dnevno.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Пише да је све у реду.

Када мокриш у току дана, пробај да прекинеш млаз мокраће. Да ли можеш да га зауставиш? Да ли ти је тешко да га зауставиш?
Korisnikov avatar
patka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 01, 2008 8:28 pm

Post od patka »

Trebalo bi da odeš na pregled kod urologa na kompletan pregled kako bi za početak isključio urološku stranu problema i da prestaneš da slušaš Acu jer on samo reklamira svoj "sajt" a saveti su mu kao što si i sam imao priliku da zaključiš uglavnom potpuno beskorisni a često i štetni.
zorander
Novi član
Novi član

Post od zorander »

mogu da zaustavim,nije mi problem nije mi tesko. nocu ne ustajem da mokrim nikad,ni preko dana ne idem nesto cesto u wc. jedini problem je taj da kad konzumiram alkohol to mi se desi,ne uvek ali povremeno,desava se . ne znam vise sta je problem
zorander
Novi član
Novi član

Post od zorander »

mogu da zaustavim,nije mi problem nije mi tesko. nocu ne ustajem da mokrim nikad,ni preko dana ne idem nesto cesto u wc. jedini problem je taj da kad konzumiram alkohol to mi se desi,ne uvek ali povremeno,desava se . ne znam vise sta je problem
Odgovori