Problem sa mokrenjem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Problem sa mokrenjem
Видим да си живнуо у складу са својим "Менса" нивоом интелигенције. А тек што си способан да прорачунаш висину и масу и закључиш шта је дебело. Зар мислиш да можеш да ме вређаш оним што ја сам кажем о себи? Грдно се вараш, али и то је сасвим у складу са већ споменутом интелигенцијом.
Боље се врати на свој други налог "др"бгд.
Боље се врати на свој други налог "др"бгд.
Došao Aca kod doktora:
-"Doktore recite mi koja je visina normalna za moju težinu?"
Doktor pogleda u tabelu i kaže:
-"Oko 4 metra!"
"Doktore i ja tvrdim da sam nizak a svi zapeli debeo pa debeo"

-"Doktore recite mi koja je visina normalna za moju težinu?"
Doktor pogleda u tabelu i kaže:
-"Oko 4 metra!"
"Doktore i ja tvrdim da sam nizak a svi zapeli debeo pa debeo"

Баш си лепо показао висину своје интелигенције. Четири метра висине за 120kg тежине?
Za ove sa "jeftinijim kartama" što ne vade inteligenciju iz usta (Aca) to je vic. 

Е баш ти хвала што си ми отворио очи. Ипак не могу да се мерим са неким ко је члан Менсе. Драго ми је да сам ти толико драг да си почео и вицеве о мени да пишеш. Свака част на креативно утрошеној интелигенцији. Надам се да ниси баш све потрошио. 

au au au polako ode tema u nedogled,svako je ovde da pomogne na svoj nacin.
nisam konzumirao alkohol od onda neloh 2 nedelje,i sve je u redu,normalno nikakvih problema nemam. ne znam sta to iritira alkohol da dovodi do toga...
nisam konzumirao alkohol od onda neloh 2 nedelje,i sve je u redu,normalno nikakvih problema nemam. ne znam sta to iritira alkohol da dovodi do toga...
Има неких који су из неког разлога завидни и онда једино могу да ометају тему, као папагаји говорећи да неко није у праву и пљујући по њему, ето тек тако. Тога има свугде.
Драго ми је да си испробао ово са алкохолом. Препоручио бих да истрајеш у избегавању алкохола још коју седмицу - да би био сигуран. Када будеш био сигуран да је алкохол у питању, онда треба почети са истраживањем дејства алкохола на мишиће и на саму простату. Ипак мислим да имаш мању упалу простате и зато је осетљива на алкохол.
Драго ми је да си испробао ово са алкохолом. Препоручио бих да истрајеш у избегавању алкохола још коју седмицу - да би био сигуран. Када будеш био сигуран да је алкохол у питању, онда треба почети са истраживањем дејства алкохола на мишиће и на саму простату. Ипак мислим да имаш мању упалу простате и зато је осетљива на алкохол.
Da kupim himoral ili nesto da pijem dok pijem mleciku i necu konzumirati jedno vreme jos nista alkoholno,pa da vidimo sta ce se desavati? kolko kosta taj himoral lek? hvala aco
Можеш да пијеш Химорал заједно са чајевима. Цена му је око 6 евра. Ево ти линк према упутству:
http://www.galenika.rs/downloads/spc-pi ... ta_pil.pdf
http://www.galenika.rs/downloads/spc-pi ... ta_pil.pdf
i dalje nisam resio problem. ima li neko nekog slicnog iskustva ili da pomogne sta da radim?
Да ли си искристалисао ситуацију? Да ли реагујеш само на већу количину пива или и на мало жестоког пића?
Da samo pivo. Jer alkoholna pica ne pijem. Ne znam u cemu je stvar uopste.
Да ли си пробао са малом количином пива?
Da kada popijem 2-3 piva na vreme nista. Ali kada popijem 5-6 i sto ti kazes bubrezi ne odrade ja zaspim,belaja. Ne mogu da se probudim kada imam potrebu za mokrenjem. Da li neke ima veze sto ponekad zapalim cigarete,na primer nisam pusac ali tako vikendom umem da zapalim ponekad vise i onda se to desi,ali kada ne pusim onda mi se ne desava,da li cigarete imaju veze mozda sa tim,to mi je bar lako da batalim posto iovako nisam aktivan pusac. sta mislis?
Ма јок. Какве цигарете. Али можеш да испробаш, шта ће ти фалити.
Налијеш се диуретиком и тврдо спаваш. Нема ти друге него у гаће. А још ако лепо сањаш неку траву или тако нешто. Милина.
Пиј пиво на време и заборави на проблем.
Налијеш се диуретиком и тврдо спаваш. Нема ти друге него у гаће. А још ако лепо сањаш неку траву или тако нешто. Милина.

Пиј пиво на време и заборави на проблем.