Problem sa ginekoloske strane

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

ne znam zasto ste se zabezeknuli, ovo sto sam napisao za migraciju flore je poznato studentima prve godine medicinskog fakulteta (kada se uce anatomski odnosi)!
teorija predominacije laktobacila je prihvacena dobrih 10 god., i nalazi se u svim udzbenicima ginekologije.
pitajte "prof dr ginekologa", pa ce vam potvrditi
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

uka_0407,
komentar se ne odnosi na vas, admin je izbrisao komentare koje je drugi ucesnik foruma pisao
luka_0407
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od luka_0407 »

O,Bogu hvala da su poceli da brisu glupave komentare!Samo mogli su da obrisu i ono moje :o jer sad ispada da se cudim Vama,a znate da nije tako.Bilo je nekih mlecnih proizvoda...
Kad te zovem, čuj me, Bože, pravdo moja! u tjeskobi daj mi prostor; smiluj se na me i usliši molitvu moju.
NOVELA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 31, 2009 9:58 pm

Post od NOVELA »

Koristila sam Diane 35 1.5 god. zbog problematicne koze lica.Super sam ih podnosila i lice mi se iscistilo,znaci nikakvih smetnji.Sad sam odlucila da nappravim malu pauzu od pilula i vec 5 dana mi kasni prva menstruacija posle pilula.Da li je to normalno i koliko jos da cekam?Hvala
luka_0407
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od luka_0407 »

Danas se smatra da je period od dve nedelje nakon prestanka uzimanja pilula najplodniji period u smislu da tada najlakse mozete ostati u drugom stanju.S tim u vezi,ako ne zelite bebu nadam se da ste imali u vidu zastitu tokom seksualnih odnosa.
Ali,da Vas ne plasim,rano je da se o tome prica.Moze biti da su hormoni krivi za to.Ovo Vam vise pisem da ubuduce imate to na umu.
U svakom slucaju,ako Vas ovaj ciklus "preskoci"sacekajte sledeci,pa se onda javite lekaru.
Kad te zovem, čuj me, Bože, pravdo moja! u tjeskobi daj mi prostor; smiluj se na me i usliši molitvu moju.
Maja2001
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 8:56 pm

Post od Maja2001 »

Hvala puno, na savetima. Mnogo mi je zao, sto vecina zena ima isti problem kao i ja. Ja sam kontaktirala jednog homeopatu, u vezi sa istim problemom.Da li neko ima iskustva sa homeopatijom?
Odgovori