ne znam zasto ste se zabezeknuli, ovo sto sam napisao za migraciju flore je poznato studentima prve godine medicinskog fakulteta (kada se uce anatomski odnosi)!
teorija predominacije laktobacila je prihvacena dobrih 10 god., i nalazi se u svim udzbenicima ginekologije.
pitajte "prof dr ginekologa", pa ce vam potvrditi
Problem sa ginekoloske strane
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Danas se smatra da je period od dve nedelje nakon prestanka uzimanja pilula najplodniji period u smislu da tada najlakse mozete ostati u drugom stanju.S tim u vezi,ako ne zelite bebu nadam se da ste imali u vidu zastitu tokom seksualnih odnosa.
Ali,da Vas ne plasim,rano je da se o tome prica.Moze biti da su hormoni krivi za to.Ovo Vam vise pisem da ubuduce imate to na umu.
U svakom slucaju,ako Vas ovaj ciklus "preskoci"sacekajte sledeci,pa se onda javite lekaru.
Ali,da Vas ne plasim,rano je da se o tome prica.Moze biti da su hormoni krivi za to.Ovo Vam vise pisem da ubuduce imate to na umu.
U svakom slucaju,ako Vas ovaj ciklus "preskoci"sacekajte sledeci,pa se onda javite lekaru.
Kad te zovem, čuj me, Bože, pravdo moja! u tjeskobi daj mi prostor; smiluj se na me i usliši molitvu moju.