problem sa disanjem
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: problem sa disanjem
pingo, хвала од мене. Морам да га испробам па да ставим на мој сајт. Има још један добар домаћи лек са дивљим кестеном и описао сам га на мом сајту.
Dobar dan!
Imam slican problem,
1.potrebno mi je da duboko disem.
2. Vidom (pojavili mi se svetlice i ne prija bas da gledam svetlo)
3. Umor
4. Utrnulost vratu
5. Nedostatak ukusa za hranu
Bio sam kod doktora, slusao mi srce i pluca (nisam snimio) i kaze da je ok. Onda bio kod oftalmologa za oci jer bio sam ubedjen da mi trebaju naocare... Kad ono vid 100%
. i pritisak oka normalan, i snimak ocno dno sasvim u redu.
Krvna slika, secer, masti, trigliceridi, limfociti, leukociti... sve zivo OK, TA 120-80 Standardno.
Doktor od oftalmologije rece mi da je od stresa...
Jer ja u sustini osecam umor ali igram futbal bez problema, ne osecam umor niti imam probleme u disanje tokom igre... Kada spavam isto malo mi teze dok spavam, ali do ujutra nikada se ne budim...
Molim neki savet...
Hvala
Imam slican problem,
1.potrebno mi je da duboko disem.
2. Vidom (pojavili mi se svetlice i ne prija bas da gledam svetlo)
3. Umor
4. Utrnulost vratu
5. Nedostatak ukusa za hranu
Bio sam kod doktora, slusao mi srce i pluca (nisam snimio) i kaze da je ok. Onda bio kod oftalmologa za oci jer bio sam ubedjen da mi trebaju naocare... Kad ono vid 100%

Krvna slika, secer, masti, trigliceridi, limfociti, leukociti... sve zivo OK, TA 120-80 Standardno.
Doktor od oftalmologije rece mi da je od stresa...
Jer ja u sustini osecam umor ali igram futbal bez problema, ne osecam umor niti imam probleme u disanje tokom igre... Kada spavam isto malo mi teze dok spavam, ali do ujutra nikada se ne budim...
Molim neki savet...
Hvala
Вид и утрнулост у врату - поремећен крвоток. Верујем да ће ти помоћи вежба коју сам описао на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, Рамена-рачунари.
Потреба за дубоким дисањем - укљештење на спојевима ребара и кичме или укоченост мишића који иду уз кичму нарочито део између лопатица. Решење је добра масажа тог дела као и намештање укљештења по потреби. Дугорочно решење је коришћење Истекија. Имаш га на мом сајту под: Кичма.
Недостатак укуса - можда исто од кичме.
Умор - због брда разлога може да буде.
Потреба за дубоким дисањем - укљештење на спојевима ребара и кичме или укоченост мишића који иду уз кичму нарочито део између лопатица. Решење је добра масажа тог дела као и намештање укљештења по потреби. Дугорочно решење је коришћење Истекија. Имаш га на мом сајту под: Кичма.
Недостатак укуса - можда исто од кичме.
Умор - због брда разлога може да буде.
Jel ti cesto igras fudbal? Radis li vezbe za opustanje misica?
Ja bih ti preporucio nekoliko dobrih relaks masaza celog tela--da se misici opuste
Ja bih ti preporucio nekoliko dobrih relaks masaza celog tela--da se misici opuste
1-2 puta nedeljnom. Inace radim svaki dan 9:00-18:00 u financu... 32 godina star...vasa napisao:Jel ti cesto igras fudbal? Radis li vezbe za opustanje misica?