privatne poruke
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
privatne poruke
Dobar dan. Od juce sam clan vaseg foruma i hteo sam da posaljem privatnu poruku jednom clanu foruma da zatrazim broj telefona nekog travara, ali kada posaljem poruke navodno pise da su poslate, ali se ta poruka koju sam poslao ne nalazi u folderu POSLATE PORUKE, vec se nalazi u folderu PORUKE ZA SLANJE pa pretpostavljam da poruka nije poslata iz nekog razloga. HVALA UNAPRED NA ODGOVORU
Re: privatne poruke
To znaci da clan kom ste poslali jos nije procitao poruku 

Spasiba tovarisc
Nisam znao kako to na ovom forumu funkcionise. Clan sam mnogih foruma vezanih za telefone i kompove, ali na njima malo drugacije funkcionisu pp. Hvala na obavestenju. Pozdrav

Nema na cemu! 

toda81, причувај се мало овог члана Bobilica, јер је то иста особа као и Bokily. Није јој веровати. У овом случају је тачно одговорила, али пази се иначе.
Hvala na upozorenju. Ja sam novajlija pa ne znam ko ima kakve sklonosti 

И други пут. 

Узгред припази се и овога који те упозорава а зове се aa_aca. Има обичај да наводи на свој сајт на којем нуди разне мућкалице. Помоћу тих мућкалица и трава успешно празни џепове болесних људи, користећи њихову тешку ситуацију.toda81 napisao:Hvala na upozorenju. Ja sam novajlija pa ne znam ko ima kakve sklonosti
И ја сам нов овде али њега првог свако нов одмах упозна. У све се меша. Знања има као баба курана и видовит је као Милан Тарот.
Drazenbg napisao:Узгред припази се и овога који те упозорава а зове се aa_aca. Има обичај да наводи на свој сајт на којем нуди разне мућкалице. Помоћу тих мућкалица и трава успешно празни џепове болесних људи, користећи њихову тешку ситуацију.
Твој проблем је што очигледно говориш неистину, да не кажем народски: лажеш. Одласком на мој сајт лако се види да си обичан манипулатор и да имаш зле намере.
Ja sam bio na tvom sajtu skote jedan lopovski. Pokrao si me prodajući mi najobičniji bućkuriš. Zbog tebe se nisam lečio kako treba i sada mi se stanje pogoršalo. Sram te bilo.aa_aca napisao: Твој проблем је што очигледно говориш неистину, да не кажем народски: лажеш. Одласком на мој сајт лако се види да си обичан манипулатор и да имаш зле намере.
Па то јесте бућкуриш у односу на оно што ти производиш и продајеш. Твоји цитостатици су много скупљи и софистициранији. И што кукаш? Имаш пара к'о плеве.
И лепо сам ти рекао да их не пијеш, а ти "здраво па здраво" к'о Шваба тра ла ла. А сада ти смета један чај. Ех. Ц ц ц...
И лепо сам ти рекао да их не пијеш, а ти "здраво па здраво" к'о Шваба тра ла ла. А сада ти смета један чај. Ех. Ц ц ц...
Zorankv napisao:Ja sam bio na tvom sajtu skote jedan lopovski. Pokrao si me prodajući mi najobičniji bućkuriš. Zbog tebe se nisam lečio kako treba i sada mi se stanje pogoršalo. Sram te bilo.
Indirektno ovde priznajes da si prodavao cajeve?aa_aca napisao:Па то јесте бућкуриш у односу на оно што ти производиш и продајеш. Твоји цитостатици су много скупљи и софистициранији. И што кукаш? Имаш пара к'о плеве.
Zorankv napisao:Ja sam bio na tvom sajtu skote jedan lopovski. Pokrao si me prodajući mi najobičniji bućkuriš. Zbog tebe se nisam lečio kako treba i sada mi se stanje pogoršalo. Sram te bilo.
Ovo mi je sve sumnjivije iz minuta u minut, mislim da bi bilo najbolje da malo dobro razmislis o svemu, jer ova situacija ti nikako ne ide na ruku.
Ма дај бре, Јелисеј!!!
Видиш да сам прихватио зајебанцију. Има тога још.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 04, 2013 8:56 pm
Pa da zajebavas ljude i naplacujes to. Nije te sramota da to javno priznas.aa_aca napisao:Ма дај бре, Јелисеј!!!
Lija, lija pa dolija. Tako ces i ti proci za svoje lopovluke.
Шта рећи на оволике лажи?