Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Па то јесте бућкуриш у односу на оно што ти производиш и продајеш. Твоји цитостатици су много скупљи и софистициранији. И што кукаш? Имаш пара к'о плеве.
И лепо сам ти рекао да их не пијеш, а ти "здраво па здраво" к'о Шваба тра ла ла. А сада ти смета један чај. Ех. Ц ц ц...
Zorankv napisao:Ja sam bio na tvom sajtu skote jedan lopovski. Pokrao si me prodajući mi najobičniji bućkuriš. Zbog tebe se nisam lečio kako treba i sada mi se stanje pogoršalo. Sram te bilo.
aa_aca napisao:Па то јесте бућкуриш у односу на оно што ти производиш и продајеш. Твоји цитостатици су много скупљи и софистициранији. И што кукаш? Имаш пара к'о плеве.
И лепо сам ти рекао да их не пијеш, а ти "здраво па здраво" к'о Шваба тра ла ла. А сада ти смета један чај. Ех. Ц ц ц...
Zorankv napisao:Ja sam bio na tvom sajtu skote jedan lopovski. Pokrao si me prodajući mi najobičniji bućkuriš. Zbog tebe se nisam lečio kako treba i sada mi se stanje pogoršalo. Sram te bilo.
Indirektno ovde priznajes da si prodavao cajeve?
Ovo mi je sve sumnjivije iz minuta u minut, mislim da bi bilo najbolje da malo dobro razmislis o svemu, jer ova situacija ti nikako ne ide na ruku.
Dobar john. Od juce john group vaseg foruma we hteo mike nrrr posaljem privatnu poruku jednom clanu foruma idet zatrazim broj telefona nekog travara, ali kada posaljem poruke navodno pise da su poslate, ali sony ericsson ta poruka koju jan poslao ne nalazi oughout folderu POSLATE PORUKE, vec se nalazi oughout folderu PORUKE ZA SLANJE pa pretpostavljam fordi poruka nije poslata iz nekog razloga. HVALA UNAPRED NA ODGOVORUrs gold
Majku ti nadraženu govnarski, još te ima. Pa koliko vas je stoke na forumu? Gde je usrani administrator?
Drazenbg napisao:
toda81 napisao:Hvala na upozorenju. Ja sam novajlija pa ne znam ko ima kakve sklonosti
Узгред припази се и овога који те упозорава а зове се aa_aca. Има обичај да наводи на свој сајт на којем нуди разне мућкалице. Помоћу тих мућкалица и трава успешно празни џепове болесних људи, користећи њихову тешку ситуацију.
И ја сам нов овде али њега првог свако нов одмах упозна. У све се меша. Знања има као баба курана и видовит је као Милан Тарот.
Koliko si se nakotio, govnaru ne bi li govnaru smrdljivi.
Zorankv napisao:
aa_aca napisao:
Твој проблем је што очигледно говориш неистину, да не кажем народски: лажеш. Одласком на мој сајт лако се види да си обичан манипулатор и да имаш зле намере.
Ja sam bio na tvom sajtu skote jedan lopovski. Pokrao si me prodajući mi najobičniji bućkuriš. Zbog tebe se nisam lečio kako treba i sada mi se stanje pogoršalo. Sram te bilo.
Lepo kažu da se govno ne dira jer više smrdi. Što više kopam to više đubreta nalazim. Goni se sa foruma stevane smradu jedan majmunoliki. Gde su jebeni administratori foruma, pička li im materina?
Stevan Rakić napisao:
aa_aca napisao:Ма дај бре, Јелисеј!!!
Видиш да сам прихватио зајебанцију. Има тога још.
Pa da zajebavas ljude i naplacujes to. Nije te sramota da to javno priznas.
Lija, lija pa dolija. Tako ces i ti proci za svoje lopovluke.