Preporuka za promenu foruma

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Ka1 napisao:Znam za taj Ana forum i mnogo lepo izgleda i ima puuuno korisnika i poruka. Problem na tim forumima je u zatvorenom ponasanju vecine ljudi koji su navikli tu da budu i pisu i svakog novog korisnika dozivljavaju kao uljeza i kretena i nisu gostoljubivi. Na forumu kojeg sam ja apostrofirao to nije tako.

Tako je na svakom forumu cija je tematika vezana za zdravstvene probleme!! Ja se sjajno druzim sa svim clanovima hrvatskog foruma koji se bavi problematikom koja zanima mene. Nema uljeza, svako je dobrodosao i SVI su divni prema svima.

Sad si i ti poceo sa zacecem i ti stvarima kao ja sa hepC!! :lol: :lol: :lol:

Pazi "kolega", postajes opsednut!! :lol:

Ovaj forum je ranije imao par uljeza, bilo ih je i skoro, ali nisam obracala paznju, jednostavno takve stvari preskocim. :wink:
Boki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am

Post od Boki »

Ima i ovde prjateljstva medju clanovima, i vlada dobra atmosfera.

Recimo, bas me jedan od clanova vodi na rucak :D jer sam mu odgovorio na temu i prodiskutovao o njegovom problemu... dakle stvarno je ok !
Ima i onih clanova koji ti preko pp posalju mejl da pricate o raznim stvarima koja nisu vezana za medicinu...
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Znam, i ja sam u takvom kontaktu sa nekim clanovima... ne kazem da ovde nema ok ljudi ali generalno nije dobra atmosfera, po meni, tebi je mozda dobra... verovatno nisi bio na nekim drugim forumima sa kojima bi mogao ovo da poredis...

I jos nesto... pazi se ti tog clana sto ce da te "vodi na rucak" ... od kada je zatvorena soba 'psihijatrija' ovim forumom vilene jako cudne osobe kojima mnogo nedostaje ta sobica... :lol: Pusti ti to "stvarno je ok" , nemoj posle da bude neka manijak varijanta... :lol:

Evo ti si recimo ok lik, skroz sam provalio kakav si - miran, stalozen i tolerantan. :)
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

vlada99 napisao:Macadamia:
OK, da rezimiram: mod ili admin svakako nije reagovao najbolje u takvom slučaju, ali načinjena "šteta" je obrnuto proporcionalna količini ljutnje izazvane kod forumaša.

Macadamia, u pravu si za reakciju, ali toliko je palo ružnih i bezobraznih reči, da nije bilo smisla ostaviti temu otvorenu. Ovde u poslednje vreme nije potreban ni admin ni urednik, već NADZORNIK :( , koji će kontrolisati pravila pristojnog ponašanja. Toliko od mene.
Ej Vlado nemoj da se foliramo,,,pa ti i dalje brises teme po nekom licnom i samo tebi poznatom nahodjenju.
Evo danas sam primetila da su 2 teme obrisane...o masturbaciji i hemomicinu...znaci tebi je nesto glupo i nezanimljivo i to je sasvim dovoljan razlog da stisnes dugme DELETE.
Ako te smara taj posao urednika, a ocigledno je tako onda lepo prepusti posao nekom ko ce ga obavljati onako kako treba, a ne onako kako je najlakse.
Boki
Aktivan član
Aktivan član

Post od Boki »

Nemoj vise da brises teme bez objasnjenja i prethodnog preispitivanja sta misli javno mnjenje :)
aida7b
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 3:43 pm

Post od aida7b »

Ja sam pre neki dan čitala neko staro pismo g-dina K1 i odgovorila mu, ali sigurno nije video taj odgovor.
Tamo je (sa temom endometrioza - na ginekologiji) napisao da ga bas briga da li ce devojku da mu seckaju na stotine komada (ili je rekao hiljade, nemojte me drzati za rec) samo da to nema posledica po začeće!!! Ja bih mu odmah tada zatvorila sve teme.
Želim da napomenem da nisam feministkinja!!!
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

aida7b napisao:Ja sam pre neki dan čitala neko staro pismo g-dina K1 i odgovorila mu, ali sigurno nije video taj odgovor.
Tamo je (sa temom endometrioza - na ginekologiji) napisao da ga bas briga da li ce devojku da mu seckaju na stotine komada (ili je rekao hiljade, nemojte me drzati za rec) samo da to nema posledica po začeće!!! Ja bih mu odmah tada zatvorila sve teme.
Želim da napomenem da nisam feministkinja!!!
-A cisto informativno ko je taj gospodin K1....tog nema medju registrovanim clanovima..?

-I zasto bi ti nekome zatvorila sve teme???Mislim cemu ta radikalnost.

-Zasto pominjes feminizam,,,kakve veze to sad ima?
Boki
Aktivan član
Aktivan član

Post od Boki »

Nije K1 nego Ka1.

Dosta mi je sto stalno citiraju ljude i izvlace iz konteksta samo da bi ih izvrgli. Citiranje je dobrodoslo ako zelite necije misljenje da ispravite, u strucnom smislu. Zasto jednostavno ne kazete: "Mislim da je Ka1 psihopata i treba ga udaljiti sa foruma." Zar nije krace i direktnije. Bilo bi manje "smeca" na forumu sto se tice svakakvih izjava na racun clanova.

Pokusajte da ispravite necije misljenje, ne da drugima podmecete jos neispravnije.
Odgovori