Preporuka za promenu foruma

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od macadamia »

:D

Daleko od toga da je u pitanju kolegijalnost, samo mi je baš zasmetalo kada sam pročitala uvodni post. Hajde da to kaže neki novi član, koji je tu tek nekih mesec dana, i koji nema ni 50 postova, pa da se i "progleda kroz prste"... Ovako, nije fora.

Inače, u situacijama u kojima tema ode "do đavola" zbog jednog učesnika diskusije, obično se imenovani prvo upozori PP, a problematični delovi poruke se cenzurišu, ili se briše cela poruka. Tema se obično ne lockuje, osim ako do kraja nije isrcpeljna, ili nema ništa više da se kaže vezano za nju.

Ali, s druge strane... tema je lockovana, a nije obrisana, tako da su prethodne poruke i dalje tu, tj tema može da se čita. Takođe, uvek se može otvoriti novi topik kojim će se nastaviti diskusija sa lockovane teme...

OK, da rezimiram: mod ili admin svakako nije reagovao najbolje u takvom slučaju, ali načinjena "šteta" je obrnuto proporcionalna količini ljutnje izazvane kod forumaša.

Jednostavno, ako je tema zaključana, ništa zato, otvori se nova, sa istim nazivom i brojem 2 pored, u prvom postu daš link ka zaključanom forumu, i nastaviš sa pričom. Ako se provokator pojavi, obavestiš moda ili admina, ili posredstvom PP pokušaš da ga urazumiš.

Forumaška diplomatija. :wink:
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
vlada99
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 17, 2007 8:52 am

Post od vlada99 »

Macadamia:
OK, da rezimiram: mod ili admin svakako nije reagovao najbolje u takvom slučaju, ali načinjena "šteta" je obrnuto proporcionalna količini ljutnje izazvane kod forumaša.

Macadamia, u pravu si za reakciju, ali toliko je palo ružnih i bezobraznih reči, da nije bilo smisla ostaviti temu otvorenu. Ovde u poslednje vreme nije potreban ni admin ni urednik, već NADZORNIK :( , koji će kontrolisati pravila pristojnog ponašanja. Toliko od mene.
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član

Post od macadamia »

Sad ste me zaintrigirali. Ako neko može da postavi link ka lockovanoj temi, to bi bilo sjajno. Tek da vidim sa čim imate posla. :lol:
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
vlada99
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 17, 2007 8:52 am

Post od vlada99 »

Australijski orahčiću,
lako je tebi da se zezaš,vidiš koliko naroda dolazi,stalo moraš da nadgledaš... :wink:
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član

Post od macadamia »

Ja to ozbiljno. :D

Pa ako ima dovoljno "materijala", da otvorimo i oblast "Forumaška psihopatologija". 8)

Šalu na stranu, kada je forum ovakve tematike, neizbežno je da će privući pažnju raznih "sorti"... Ali, treba imati pozitivan stav. Na žalost, dosta je tema koje zahtevaju ozbiljnost, ali ako već ima i drugačijih tema koje možemo i da okrenemo na šalu, što da ne. :wink:
Slika
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Boze, Boze, kako smo sujetni... :lol: Pa ja nikoga ne teram da ide na taj drugi forum... prosto sam OBAVESTIO ljude da onako nesto uopste postoji... i sta se sada kao pravite ludi kada je GARANTOVANO 90% ljudi otislo da vidi taj forum i garant cita sa njega (u najmanju ruku)...

Ako vam se svidja da vam se teme brisu i zakljucavaju, ostanite ovde, i ja sam ovde, ali cinjenica je da je ono najbolji forum te tematike kojeg sam ikada video.

Nego, mene zanima ko mi je edit-ovao prvu poruku na kvarno a da cak nije ni ostavio potpis da se vidi ko je to uradio (i zbog cega) ??? :x
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

E Ka1 ,moram da te razočaram ,da ovo ovde nije ništa u odnosu na forum koji sam ja hvalila Bog zna kako ''ana'' ( ženski sajt-ima koje čega) ali ljudi ,jel Vi shvatate svaka moja poruka je bila ili prepravljena ili sklonjena i kad sam pitala zašto to ade (naravno ne samo meni ) odgovor je bio da njima nije važna količina ljudi na sajtu nego ...ne znam ni ja šta ,a provalila samda njih par se uhvatilo i ko creva samo kidišu na nove članove,( mada ja nismbila nova) ,ma svakakvih budala ima (e za ovo bi me skinuli :lol: )
Boki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am

Post od Boki »

Ja misli da ovaj forum bas ima potencijal, kao i kul ljude :D
Boki
Aktivan član
Aktivan član

Post od Boki »

Iskreno, voleo bih da se otvori odeljak za alternativnu medicinu :wink:
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Znam za taj Ana forum i mnogo lepo izgleda i ima puuuno korisnika i poruka. Problem na tim forumima je u zatvorenom ponasanju vecine ljudi koji su navikli tu da budu i pisu i svakog novog korisnika dozivljavaju kao uljeza i kretena i nisu gostoljubivi. Na forumu kojeg sam ja apostrofirao to nije tako.

Inace, ja sam godinama aktivan na raaaaaaznim forumima, raznih tematika, sto bi se reklo, ja sam forum guru :D i iz iskustva vam kazem da forum cini samo jedna stvar (a to su dve stvari :lol:) - atmosfera koju stvaraju njeni korisnici i drugarstvo medju njima. Ovde je atmosfera JAKO losa a prisnost i drugarstvo medju korisnicima NE POSTOJI.

P.S. Jos uvek nisam dobio odgovor ko je i zasto editovao moj prvi put (stavljao boje, podevljavao neke recenice).
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Ka1 napisao:Znam za taj Ana forum i mnogo lepo izgleda i ima puuuno korisnika i poruka. Problem na tim forumima je u zatvorenom ponasanju vecine ljudi koji su navikli tu da budu i pisu i svakog novog korisnika dozivljavaju kao uljeza i kretena i nisu gostoljubivi. Na forumu kojeg sam ja apostrofirao to nije tako.

Tako je na svakom forumu cija je tematika vezana za zdravstvene probleme!! Ja se sjajno druzim sa svim clanovima hrvatskog foruma koji se bavi problematikom koja zanima mene. Nema uljeza, svako je dobrodosao i SVI su divni prema svima.

Sad si i ti poceo sa zacecem i ti stvarima kao ja sa hepC!! :lol: :lol: :lol:

Pazi "kolega", postajes opsednut!! :lol:

Ovaj forum je ranije imao par uljeza, bilo ih je i skoro, ali nisam obracala paznju, jednostavno takve stvari preskocim. :wink:
Boki
Aktivan član
Aktivan član

Post od Boki »

Ima i ovde prjateljstva medju clanovima, i vlada dobra atmosfera.

Recimo, bas me jedan od clanova vodi na rucak :D jer sam mu odgovorio na temu i prodiskutovao o njegovom problemu... dakle stvarno je ok !
Ima i onih clanova koji ti preko pp posalju mejl da pricate o raznim stvarima koja nisu vezana za medicinu...
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Znam, i ja sam u takvom kontaktu sa nekim clanovima... ne kazem da ovde nema ok ljudi ali generalno nije dobra atmosfera, po meni, tebi je mozda dobra... verovatno nisi bio na nekim drugim forumima sa kojima bi mogao ovo da poredis...

I jos nesto... pazi se ti tog clana sto ce da te "vodi na rucak" ... od kada je zatvorena soba 'psihijatrija' ovim forumom vilene jako cudne osobe kojima mnogo nedostaje ta sobica... :lol: Pusti ti to "stvarno je ok" , nemoj posle da bude neka manijak varijanta... :lol:

Evo ti si recimo ok lik, skroz sam provalio kakav si - miran, stalozen i tolerantan. :)
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

vlada99 napisao:Macadamia:

Macadamia, u pravu si za reakciju, ali toliko je palo ružnih i bezobraznih reči, da nije bilo smisla ostaviti temu otvorenu. Ovde u poslednje vreme nije potreban ni admin ni urednik, već NADZORNIK :( , koji će kontrolisati pravila pristojnog ponašanja. Toliko od mene.
Ej Vlado nemoj da se foliramo,,,pa ti i dalje brises teme po nekom licnom i samo tebi poznatom nahodjenju.
Evo danas sam primetila da su 2 teme obrisane...o masturbaciji i hemomicinu...znaci tebi je nesto glupo i nezanimljivo i to je sasvim dovoljan razlog da stisnes dugme DELETE.
Ako te smara taj posao urednika, a ocigledno je tako onda lepo prepusti posao nekom ko ce ga obavljati onako kako treba, a ne onako kako je najlakse.
Boki
Aktivan član
Aktivan član

Post od Boki »

Nemoj vise da brises teme bez objasnjenja i prethodnog preispitivanja sta misli javno mnjenje :)
Odgovori