Ja sam bio prehlađen do 3 dana pred operaciju, i ozdravio u potpunosti. I onda me intubacija tako iritirala (čim su mi je stavili osetio sam kako otežano dišem), da od završetka operacije do sad kašljem kao konj, i pritiskam ranu, pijem antibiotike, šta ću.
Nerviram se zašto primenjuju ovu staru metodu, koja se ni u Africi više ne primenjuje. Kao da smo u 19. veku, seku te k'o prase. Kod mrežice oporavak ide 5 puta brže. Laparoskopija je danas standard, nije nikakav luksuz...
A kad mogu da se vratim trčanju, fudbalu, basketu? Je l' dovoljno 2 meseca?
preponska kila,pomoc...
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 21, 2016 2:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: preponska kila,pomoc...
Ma znas šta, ja sam laparaskopsi uradio pa imao problema posle 2 meseca prehladu i kašalji i upalilo mi se dole sve--jedva sanirano pola godine a i još godinu dana osećao pomalo, a moj komšija imao klasićnu kao i ti i mesec dana se pazio i eno nikad nije omao problem.
Jedino kod tebe može taj kašalj da zezne, uzimaj šta god samo da ne kašlješ i pritiskaj obavezno sa obe ruke kad kašlješ, nemoj da te iznenadi nikad.
Trčanje verujem da ćeš moći za 2 meseca, ne brini, to ćeš ti nadoknaditi samo neka zaraste dobro.
Srećno
Jedino kod tebe može taj kašalj da zezne, uzimaj šta god samo da ne kašlješ i pritiskaj obavezno sa obe ruke kad kašlješ, nemoj da te iznenadi nikad.
Trčanje verujem da ćeš moći za 2 meseca, ne brini, to ćeš ti nadoknaditi samo neka zaraste dobro.
Srećno
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 21, 2016 2:32 pm
OK, hvala ti na savetima.
Pozdrav...
Pozdrav...

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 02, 2018 10:56 am
Operisao sam kilu pre 7 dana,zavrsna dijagnoza glasi:,,HERNIOPLASTICA INGUINALIS L.sin.sec LICHTENSTEIN,pitanje je da li mi je stavljena mrezica ili ne?Hvala unapred