?!darktwen napisao:Gledajte.. imam 15 godina.. bled sam, ponekad imam vrtoglavicu, a ponekad me cesce boli glava (evo sad)... i ja sam juce gledao uzroke malokrvnosti kupio ovaj lek "TOTHEMA" i sad uzeo sam to.. otvorio onu aMpulu gore pa je okrenuo ka casi pa otvorio drugi deo i tecnost je izasla i razblazio sam sa vodom u 2dl... i sad nisam siguran da li dalje da pijem?
mozda nisam malokrvan mozda od viska gvozdja dobijem trovanje vitaminima tj. vitaminozu!

gvozdje nije VITAMIN nego MINERAL, pa tako ni ne mozes dobiti od gvozdja 'trovanje vitaminima' tj predoziranje vitaminima ili vitaminozu.
ako imas dovoljno gvozdja u organizmu i dobru krvnu sliku i pravilno se hranis, onda uopste nemas potrebu za ovakvim preparatima. to nikada ne uzimaj na svoju ruku! color]
darktwen napisao:Vadio sam krv sad za lekarsko za upis u srednju skolu, ali nisu mi nista rekli.. doktorka je samo uzela one rezultate (ja sam samo video na rezultatima da imam leukocite valjda poviseno... nznm) ...
*poviseni leukociti se javljaju u slucaju neke bakterijske infekcije, a snizeni u slucaju virusne infekcije...
darktwen napisao:I sad sta mislite? jel opasno da nastavim ovih dvadeset ampula da uzimam po jednu dnevno (svih 20)!
*ako si to uzeo sam na svoju ruku bez preporuke lekara, opasno je.
procitaj sta pise u uputstvu tog leka, koje su sve nuspojave predoziranja gvozdjem.
takodje, za svaki lek koji dobijes, treba da procitas uputstvo za koriscenje i nuspojave.
darktwen napisao:Takodje mi je puls 90.. oko tako vise ponekad takodje sam cuo da je to kad srce hoce da dodje do vise krvi kuca jace i da je uzrok takodje malokrvnost. e sad u ovom mentalnom leku pise da ne uzimam lek ako ne IZLECIM uzrok -.-
mentalnom leku?!

sta je tebi lekar lepo rekao, tako i radi, i ne izmisljaj bolesti koje nemas!
a puls 90 je normalan za sve one sa nizim krvnim pritiskom i za one koji sene bave sportom ili redovnom fizickom aktivnoscu...