Prekid veze zbog dijabetesa

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Zlaki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 2:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Prekid veze zbog dijabetesa

Post od Zlaki »

Prije par dana sam izasao iz dvogodisnje veze s djevojkom koja mi je bila najveci oslonac u svemu. Dijabetes sam dobio prije 5 god. (sad mi je 21) i to nisam krio od nje vec sam joj rekao na pocetku veze.

Razlog prekida je taj što ona sebe ne smatra dovoljno jakom osobom da se nosi sa svim mojim obavezama zbog dijabetesa i mogucim problemima. Kaze da me suvise voli i da suvise bolno dozivljava moje stanje. To joj je postao preveliki pritisak i zbog toga više ne može da bude sretna u vezi. Ja znam da je ona mene puno voljela i to je dokazla puno puta, ali ova njena odluka me je potpuno unistila.

Svi moji planovi o buducnosti s njom i zivot kraj nje je dosao kraju. Ne znam kako dalje, a znam da mi to nije dobro ni za dijabetes.
MOLIM VAS za bilo kakav savjet ili misljenje o njenom postupku.
krivko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 4:25 pm

Post od krivko »

Nije stvar do nje vec do tebe. Svaka djevojka koja postuje sebe bi ucinila isto. Ne mozes biti muskarac i imati fizicke/psihicke nedostatke.
Pogledaj ovu temu http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=25076
Pozdrav
Korisnikov avatar
Student_oligofrenolog
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 30, 2008 7:16 pm

Post od Student_oligofrenolog »

:o :o :o Zaboga, krivko, sta to pricas???
Ja sam devojka koja jako drzi do sebe, ali nikad ne bih decka ostavila zbog nekih, kako rece psihickih ili fizickih nedostataka! Uopste ne razumem tvoj post, ali opet, svi imaju prava na svoje misljenje.

Zlaki, ne znam sta bih ti rekla, zaista, osim da ne svatas mnogo ozbiljno ovo sto je krivko napisao... Zao mi je zbog takve situacije.

Sve najbolje!
Whenever you say "retard" someone with disabilities hurts.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

Nije stvar do nje vec do tebe. Svaka djevojka koja postuje sebe bi ucinila isto. Ne mozes biti muskarac i imati fizicke/psihicke nedostatke.
kvirko, ovaj svoj primitivizam (po meni sokantan za 2008. leto gospodnje u kojemu zivimo) zadrzite za sebe, ne opterecujte njime nekoga kome je problema preko glave i ovde trazi neku vrstu pomoci.

zlaki,
raskidi su sastavni deo svake mladosti, pa i tvoje! pojavice se vec tvoja druga polovina!
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

krivko napisao:Nije stvar do nje vec do tebe. Svaka djevojka koja postuje sebe bi ucinila isto. Ne mozes biti muskarac i imati fizicke/psihicke nedostatke.
Pogledaj ovu temu http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=25076
Pozdrav
ovako nesto jos nisam cula :o :o :o
zlaki,pretpostavljam da ti je tesko,al probaj da se staviš malo u njen položaj,možda više nije imala snage,možda i ona ima nekih problema pa ne može da se nosi sa svim...ne znam,ne zameri joj i nađi snage da nastaviš dalje,mlad si,moraš da veruješ da još ima dobrih ljudi i naći će se neko..
pozzz
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Re: Prekid veze zbog dijabetesa

Post od sati »

Zlaki napisao:Prije par dana sam izasao iz dvogodisnje veze s djevojkom koja mi je bila najveci oslonac u svemu. Dijabetes sam dobio prije 5 god. (sad mi je 21) i to nisam krio od nje vec sam joj rekao na pocetku veze.

Razlog prekida je taj što ona sebe ne smatra dovoljno jakom osobom da se nosi sa svim mojim obavezama zbog dijabetesa i mogucim problemima. Kaze da me suvise voli i da suvise bolno dozivljava moje stanje. To joj je postao preveliki pritisak i zbog toga više ne može da bude sretna u vezi. Ja znam da je ona mene puno voljela i to je dokazla puno puta, ali ova njena odluka me je potpuno unistila.

Svi moji planovi o buducnosti s njom i zivot kraj nje je dosao kraju. Ne znam kako dalje, a znam da mi to nije dobro ni za dijabetes.
MOLIM VAS za bilo kakav savjet ili misljenje o njenom postupku.

Nemoj biti toliko tuzan.Pokusaj da gledas na stvari sa vedrije strane.Mozda je ona ucinila bas pravu stvar.Dala ti je mogucnost da sebi pronadjes drugu devojku koja ce imati potpuno razumevanje.
Meni taj njen razlog vise lici na ispunjavanje zelje nekom starijem ko je dominantan u njenom zivotu.Mozda otac,majka....

A ovo sto je Krivko napisao,zaista nije ni moralno ni normalno!!!
Korisnikov avatar
mamacita
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 16, 2007 2:02 pm

Re: Prekid veze zbog dijabetesa

Post od mamacita »

[
quote].
Kaze da me suvise voli i da suvise bolno dozivljava moje stanje. To joj je postao preveliki pritisak i zbog toga više ne može da bude sretna u vezi. Ja znam da je ona mene puno voljela i to je dokazla puno puta, ali ova njena odluka me je potpuno unistila
.
Ma zasto padas u ocaj?Pa tebi je tek 21 godina.Zivot je pred tobom i uostalom i puno veza :wink: . Devojka koja te je ostavila zbog nekih zdravstvenih problema je verovatno bila samo jedna nezrela osoba.Kada nekoga zaista volis,volis ga sa svim svojim vrlinama i manama(pa i zdravstvenim )koje uostalom i cine jednu osobu.Niko od nas nije savrsen,i niko od nas ne zna od cega ce se danas sutra razboleti.
Slika
Glorijan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 04, 2008 11:39 pm

Post od Glorijan »

Sta se uzbudjes. Samo kazi sledeca.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Da nije uvek lako ziveti sa nekim ko je bolestan, znam iz licnog iskustva jer bolujem od M. Krona. Postoje ljudi za koje je to jednostavno previse i koji ne mogu da gledaju nekoga koga vole da se muci. A oni koji te ne vole dovoljno ne mogu to da gledaju jer nisu spremni zbog nekoga da prave ustupke.
Ali i sa mojom i sa tvojom bolesti se da ziveti, pa nemoj da ocajavas. Ja sam i pored svih muka srecna u svojoj vezi i imam jos i malo dete. Naici ce devojka u tvom zivotu koja ce moci sa tim da se nosi, nemoj da se brines, pogotovo sto su godine na tvojoj strani!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Zlaki nije ona tebe vredna!
Bezi od takvih sto dalje i ne tuguj za primitivnom glupacom!
Ovo je samo dokaz koliko te nikada nije volela!
Jeza me hvata od takvih :x :x :x
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Ako je to razlog sto te je devojka ostavila.... Svakako zasluzujes bolje. Ne samo ti, vec bilo ko. Dzukela :x :x ... To ne moze da bude razlog. Tebe zdravstveni problem moze da ucini samo jacim, vecim, hrabrijim i boljim covekom i ako ona to ne ume da prepozna, onda ona ne zasluzuje da provedes i jednu sekundu razmisljajuci o njoj... Nadji bolju i zajebi pricu o osloncu u zivotu, jer ako ti je neko sa takvim stavom bio oslonac :o :o ...
Cogito ergo doleo....
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Potpuno je normalno i razumno sto si tuzan, pa ko ne bi bio tuzan kada ga ostavi draga osoba? Ja jesam bila. Osecanja nikada nisam pokusala da izbegnem ili da se borim sa tugom i bolom jer onda mi bude nekako lazno i jos gore. Samo sam krenula dalje i odbolovala jer sa svakim korakom osecanja slabe.
Mlad si, i naci ces novu ljubav i zaboraviti bivisu.

krivko, iz kog drveta si ti pao?
cankovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 9:59 am

Post od cankovic »

Evo da ti i ja nesto napisem. To sto te je ostavila je znak da nije za tebe, a moglo je biti i obrnuto da ti ostavis nju iz nekih razloga, tako ti je to u zivotu svi smo mi to prosli nekad ili si ostavljen ili ostavljas sve dok ne pronadjes onu pravu. A to sto imas dijabetes nije smak sveta puno ljudi boluje od iste bolesti pa zive normalnim zivotom i imaju porodice, decu i podrsku okoline. Ta devojka jednostavno nije bila osoba za tebe, mozda i bolje sada nego kasnije, a s obzirom da si tako mlad u vecini slucajeva i pucaju veze koje su tako duge. Cak mislim da je to dobro da se malo "izivis" pa i ona, a kad dodje vreme docice i prava devojka!!! Pozzz
PS odboli malo "curu" sto je normalno, pa u nove pobede!!!
Scared Girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 27, 2008 12:31 am

Post od Scared Girl »

Kao prvo smatram da nikoga ne treba osudjivati. Polazim id toga uvek. Premda se ja ne slazem sa tim sto je tvoja devojka uradila, nisam niko da je kritikujem, jer ne znam u kom polozaju se ona nalazi... Svako od nas ima svoje razloge. Ono sto ti mogu reci da sve dolazi od Boga i da sigurno postoji razlog zbog kojeg se ovo desilo...i sta vise sigurna sam da je razlog taj da se pojavi ona prava koja ce te voleti sa svim tvojim manama i nedostatcima, bez obzira na bolesti i na sve.... Moramo da verujemo!!! Svi mi koji smo bolesni od necega a ovde nas ima i previse:) Glavu gore, osmeh na lice i samo pozitivno!!!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Zlaki pozdrav!Ne bi da sudim ni okom naglo!Mislim,da joj nije stalo do tebe bilo ?Nebi bila sa tobom dve godine ,da joj nije stalo do tebe!Mozda je jednostavno zapala bila u neku krizu ,gde je uhvatila panika i pitanja ?Shta ako ovo i ono?Jer hteli mi to priznati ili ne ?Treba snage ,zivaca i na kraju hrabrosti ,uhvatiti se u koshtac sa nama i nashim zivotima!Mozda se jednostavno uplashila da nece moci da ti pruzi sve ,shto zatreba i da li ce moci izboriti se sa svim shto ti/nam zivot nosi !I sam znash da je dijabetes jako zahtevna bolest ,da moramo 24h misliti ,shta smemo pojesti ,koliko se moramo kretati ,da se nesmemo nervirati.I ko zna na kraju krajeva ko i shta joj je napunio glavu!Verovatno misli i o potomcima?U ostalom i sam znash, koliko discipline nam treba da bi koliko toliko secer bio u granicama neke normale!Verovatno je svesna posledica u koliko nebi bilo sve u redu ?I jednostavno se uplashila da ne bude ona taj razlog (nezeljenih ) posledica!Zato pokushaj da se opustish a i da razumesh nju koliko toliko!Ja se nadam da ce ona tu krizu prevazici i da ce biti sve kao pre!Bar ti zelim to!Prijatno i pozdrav mojim slatkishima !Posebno za nasheg andjela Diabetu :D ..
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Odgovori