Priča za narukvicu je u stvari "šta bi bilo, kad bi bilo" priča. Ja mislim da se to ne bi desilo, spavao bih i dalje normalno, samo bi me struja probudila. Ovako nikako ne mogu da se probudim i baš sam u problemu.
U svakom slučaju, hvala na odgovoru. Pokušaću da počnem da spavam u isto vreme i da ustajem u isto vreme. Lako je leći, teško je probuditi me u određeno vreme.
Poremećaj u spavanju
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Poremećaj u spavanju
За почетак лежи увек у исто време, пожељно пре поноћи. У почетку нећеш моћи тако лако да се пробудиш после осам сати спавања, али временом би требало да постане лакше.
Да ли си пробао да користиш радио-будилник са музиком? А да пробаш са Карлеушом?
Да ли си пробао да користиш радио-будилник са музиком? А да пробаш са Карлеушом?

Postoji dosta aplikacija na računaru za buđenje. Instalirao sam skoro jednu, namestio neku pesmu, pojačao zvučnike na maksimum i zaspao. Čitava zgrada je slušala muziku, ni to nisam čuo.
Sinoć sam zaspao u 22h, spavao sam do malo pre, ali pre toga sam bio budan skoro dvadeset sati. Videćemo kako će biti večeras.

Sinoć sam zaspao u 22h, spavao sam do malo pre, ali pre toga sam bio budan skoro dvadeset sati. Videćemo kako će biti večeras.
U klinici za neurologiju KCS postoji odeljenje za epilepsiju i poremecaje spavanja, pokusaj da dobijes uput i javis se kod njih.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Верујем да знаш да је двадесет сати без сна превише, па још када тако стално радиш....
Надам се да не очекујеш резултате за месец дана.
Што се тиче буђења музиком очигледно нема везе јачина. Нађи нешто што не волиш да слушаш па са тиме се буди.
Надам се да не очекујеш резултате за месец дана.
Што се тиче буђења музиком очигледно нема везе јачина. Нађи нешто што не волиш да слушаш па са тиме се буди.