POMOZITE MI

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
veseli oblačić
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 17, 2009 9:58 pm

POMOZITE MI

Post od veseli oblačić »

Moj problem se svodi na sljedeće...
Prošle godine mi je ginekolog konstatovao par sitnih kondiloma koje sam uspješno riješila uz pomoć aldare...to me stvarno psihički izluđuje i svako malo idem na pregled jer se bojim da se ponovo ne pojave!
Zadnji put sam otišla jer sam zapravo posumnjala da su mi se kondilomi opet pojavili, ali doktorica mi je otklonila sumnju! Zbog straha da su se kondilomi proširili u unutrašnjost u razgovoru sa njom mi je predložila da poslije terapije (jer mi se upale često vraćaju) uradim bris na hlamidiju, ureaplazmu i mikoplazmu kao i kolposkopiju (jer kaže da sve to može da vuče jedno drugo) i da treba otkloniti sve sumnje...i ja sam za to! Trebam napomenuti da imam istog partnera 6.5 godina!
Od terapije sam koristila dovicin (7 dana) i Poliginaks (2 kutije-12 vaginaleta)...
Problem se javlja u sljedećem...došlo je vrijeme da uradim briseve i kolposkopiju ali sam u međuvremenu imala jedan nezaštićen odnos, nakon terapije (i to me strašno nervira :oops: :cry: )...interesuje me da li to može uticati sada na rezultate i uopšteno da li se infekcija mogla ponovo povratiti tim jednim odnosom...da li mogu mirno otići uraditi te briseve, ili? Usput imam jake bolove u desnom jajniku (sumnjam na prehladu ali i na ciste zbog policističnih jajnika), i po mom mišljenju obilniji isjedak nego što bi trebao biti poslije terapije
POMOZITE MOLIM VAS...
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: POMOZITE MI

Post od Mrs_Parker »

Sta je aldara?
Kika82
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 28, 2009 2:00 am

Re: POMOZITE MI

Post od Kika82 »

zasto otvaras vise tema sa jednim istim pitanjem???
http://www.doktor.rs/forum/ginekologija/ili-t32612.html
Odgovori