DA ILI NE!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
veseli oblačić
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 17, 2009 9:58 pm

DA ILI NE!

Post od veseli oblačić »

Moj problem se svodi na sljedeće...
Prošle godine mi je ginekolog konstatovao par sitnih kondiloma koje sam uspješno riješila uz pomoć aldare...to me stvarno psihički izluđuje i svako malo idem na pregled jer se bojim da se ponovo ne pojave!
Zadnji put sam otišla jer sam zapravo posumnjala da su mi se kondilomi opet pojavili, ali doktorica mi je otklonila sumnju! Zbog straha da su se kondilomi proširili u unutrašnjost u razgovoru sa njom mi je predložila da poslije terapije (jer mi se upale često vraćaju) uradim bris na hlamidiju, ureaplazmu i mikoplazmu kao i kolposkopiju (jer kaže da sve to može da vuče jedno drugo) i da treba otkloniti sve sumnje...i ja sam za to! Trebam napomenuti da imam istog partnera 6.5 godina!
Od terapije sam koristila dovicin (7 dana) i Poliginaks (2 kutije-12 vaginaleta)...
Problem se javlja u sljedećem...došlo je vrijeme da uradim briseve i kolposkopiju ali sam u međuvremenu imala jedan nezaštićen odnos, nakon terapije (i to me strašno nervira :oops: :cry: )...interesuje me da li to može uticati sada na rezultate i uopšteno da li se infekcija mogla ponovo povratiti tim jednim odnosom...da li mogu mirno otići uraditi te briseve, ili? Usput imam jake bolove u desnom jajniku (sumnjam na prehladu ali i na ciste zbog policističnih jajnika), i po mom mišljenju obilniji isjedak nego što bi trebao biti poslije terapije
POMOZITE MOLIM VAS...
Kika82
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 28, 2009 2:00 am

Re: DA ILI NE!

Post od Kika82 »

veseli oblačić napisao: Zbog straha da su se kondilomi proširili u unutrašnjost u razgovoru sa njom mi je predložila da poslije terapije (jer mi se upale često vraćaju)

Kakve upale??

Trebam napomenuti da imam istog partnera 6.5 godina!

Problem se javlja u sljedećem...došlo je vrijeme da uradim briseve i kolposkopiju ali sam u međuvremenu imala jedan nezaštićen odnos, nakon terapije (i to me strašno nervira :oops: :cry: )...interesuje me da li to može uticati sada na rezultate i uopšteno da li se infekcija mogla ponovo povratiti tim jednim odnosom...da li mogu mirno otići uraditi te briseve, ili?
A vas partner je provereno nosilac neke polne bolesti?? Ove dve recenice su malo cudne!!

Usput imam jake bolove u desnom jajniku (sumnjam na prehladu ali i na ciste zbog policističnih jajnika), i po mom mišljenju obilniji isjedak nego što bi trebao biti poslije terapije

To ce doktor videti na UZ- u sta je sa desnim jajnikom a zajedno sa sekretom to moze biti i ovulacija, naravno ako je sekret normalan. Dajte ako zelite pomoc sa foruma pisite otvoreno jer mi nemamo kuglu i pasulj, sta sa pomenutim odnosom,l kakva infekcija ako jos nemate nalaze, na osnovu cega??? Nemate dokaz da imate ni da ste ikada imali infekciju a pitate da li je ona mogla da se vrati od jednog odnosa. Ajte ispocetka!
Odgovori