Pomoc stalno osecam mucninu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Pomoc stalno osecam mucninu
Vec vise od desetak dana osecam mucninu kad se iznerviram, prilikom voznje u autobusu i kolima, i u toku vezbanja u teretani. Moram da napomenem da nema nikakve veze sa unosenjem hrane. Isto mi se desava i na prazan stomak i na pun. Cim stanem na traku muka mi je iako ne stavim veliku brzinu, dok radim trbusnjake takodje. Najpriblizniji opis je kao mucnina prilikom putovanja. Bila sam kod lekara i cekam da odradim laboratoriju, a ona mi je dala da pijem niaxim koji mi uopste ne pomaze. Jel moze neko da mi kaze sta je u pitanju. Vec sam ocajna.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 02, 2008 11:22 am
Zaista može da bude mnogo toga. Možda je na nervnoj bazi, a možda je samo poremećen sistem nedovoljno kvalitetnom ishranom. Probajte sa meditacijom pred spavanje, moja prijateljica je imala probleme sa nervima i stomakom i rešila ih je redovnom meditacijom (ima mp3 kurs meditacije na mp3 playeru). Radi meditaciju svakog dana pred spavanje, kaže da joj je to potpuno promenilo život.
Možda ima veze sa ovim, a možda i nema, ali ona od kada je shvatila šta je problem jede samo sirovu hranu (sve sirovo osim mesa) po principu alkalno-kiselog dijetetskog režima.
Možda ima veze sa ovim, a možda i nema, ali ona od kada je shvatila šta je problem jede samo sirovu hranu (sve sirovo osim mesa) po principu alkalno-kiselog dijetetskog režima.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 02, 2008 11:22 am
Hvala svima na odgovorima. Moram da napomenem (sto sam gore preskocila ) da nemam bas vrtoglavice ali imam neki cudan osecaj u glavi u predelu oko slepocnica i usiju. Ja inace vrlo retko imam glavobolje mozda me godisnje 3 puta zaboli glava. Ovo nije prava glavobolja vec eto pa lepo sam gore rekla neki cudan osecaj u tom delu. I kad spustim glavu malo mi treperi pred ocima. Pritisak mi je malo nizi (takav mi je uvek), pratim ga od kad je ovo pocelo. Danas cu ponovo kod lekara sa rezultatima laboatorije pa cu da vidim sta ce da mi kaze. Evo jutros sam izasla iz tramvaja koliko mi je bilo muka.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Stres svakako može biti uzrok glavobolja ili mučnina ali s obzirom da si rekla da se mučnina povećava prilikom nekih aktivnosti,mislim da kod tebe nije taj slučaj.majma napisao:Pratila sam pritisak 10-ak dana i bio je normalan. Nazalost nemam mogucnosti da merim pritisak u autobusu ili u teretani. Ja mislim da je to meni na nervnoj bazi, nerviram se stalno na poslu a i u kuci, ali doktorka je totalno ignorisala to sto sam joj rekla i zalepila se za helikobakter prilori.
Puno je razloga koji mogu dovesti do takvih problema pa je glupo da nagađamo.Moraš slediti upute lekara a ako nisi yadovoljna promeni istog.
- skubisa
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
kako bih ja mogla da dodjem do tog mp3 kursa meditacije?Fullmetal Alchemist napisao:Zaista može da bude mnogo toga. Možda je na nervnoj bazi, a možda je samo poremećen sistem nedovoljno kvalitetnom ishranom. Probajte sa meditacijom pred spavanje, moja prijateljica je imala probleme sa nervima i stomakom i rešila ih je redovnom meditacijom (ima mp3 kurs meditacije na mp3 playeru). Radi meditaciju svakog dana pred spavanje, kaže da joj je to potpuno promenilo život.

pozz
Evo da vam odgovorim, uput za test sam dobila u domu zdravlja kod lekara opste prakse, a nisam bas ni ja sigurna gde se tacno radi, valjda u klinickom centru (napisacu kad budem tacno znala, verovatno sutra). Trudnoca sigruno nije u pitanju (nazalost) posto ja vise ne mogu da radjam, a i imala sam u trudnoci mucnine i to ne izgleda ovako kao ovo.