Pomoc stalno osecam mucninu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

zanima me gde si dobila taj uput za taj test i gde se radi pozzzz
anen
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:35 pm

Post od anen »

Majma,
a kako stoji stvar sa trudnocom?Menstruacija?
luka_0407
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od luka_0407 »

majma napisao:Pratila sam pritisak 10-ak dana i bio je normalan. Nazalost nemam mogucnosti da merim pritisak u autobusu ili u teretani. Ja mislim da je to meni na nervnoj bazi, nerviram se stalno na poslu a i u kuci, ali doktorka je totalno ignorisala to sto sam joj rekla i zalepila se za helikobakter prilori.
Stres svakako može biti uzrok glavobolja ili mučnina ali s obzirom da si rekla da se mučnina povećava prilikom nekih aktivnosti,mislim da kod tebe nije taj slučaj.
Puno je razloga koji mogu dovesti do takvih problema pa je glupo da nagađamo.Moraš slediti upute lekara a ako nisi yadovoljna promeni istog.
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Post od skubisa »

Fullmetal Alchemist napisao:Zaista može da bude mnogo toga. Možda je na nervnoj bazi, a možda je samo poremećen sistem nedovoljno kvalitetnom ishranom. Probajte sa meditacijom pred spavanje, moja prijateljica je imala probleme sa nervima i stomakom i rešila ih je redovnom meditacijom (ima mp3 kurs meditacije na mp3 playeru). Radi meditaciju svakog dana pred spavanje, kaže da joj je to potpuno promenilo život.

Možda ima veze sa ovim, a možda i nema, ali ona od kada je shvatila šta je problem jede samo sirovu hranu (sve sirovo osim mesa) po principu alkalno-kiselog dijetetskog režima.
kako bih ja mogla da dodjem do tog mp3 kursa meditacije? :D
pozz
Slika
majma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 9:54 am

Post od majma »

Evo da vam odgovorim, uput za test sam dobila u domu zdravlja kod lekara opste prakse, a nisam bas ni ja sigurna gde se tacno radi, valjda u klinickom centru (napisacu kad budem tacno znala, verovatno sutra). Trudnoca sigruno nije u pitanju (nazalost) posto ja vise ne mogu da radjam, a i imala sam u trudnoci mucnine i to ne izgleda ovako kao ovo.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

A da li si proveravala vid? Mozda zvuci smesno, ali meni se to desavalo dok nisu utvrdili da moram da nosim naocare. Imala sam taj cudan osecaj u glavi kako kazes i ne stalno ali su se od toga povremeno javljale i mucnine.
Odgovori