Pomoc psihajatra hitno

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Cerka chuvenog doktora Erica!

http://www.arhipelag.co.yu/eric_ljubomir.htm

probajte preko emaila redakcije da trazite broj telefona!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

vladak254 napisao: Trebalo bi da imam sexsoalni odnos, ali ne znam kako, jos plus sam pod pritiskom zbog neuspesnih pokusaja, jednostavno ne mogu da dozivim uzbudjenje, osecam se kao da sedim sam u sobi, ni trunke zelje i uzbudjenja, pokusavam da se skoncentricem, i razmisljam o stvarima koje me uzbudjuju, ali nista. Lakse mi je da se uzbudim kad sam sam nego kad sam sa devojkom. Stvarno ne znam sta da radim.
Razlicite ljude uzbudjuju razlicite stvari. Ako stupas u seksualnu vezu sa nekim, podrazumeva se da izmedju vas vec postoji bliskost, da imate poverenja jedno u drugo i da mozete da kazete jedno drugom sta konkretno uzbudjuje svako od vas! Svakako postoje stvari koje bi zeleo da radis sa tom devojkom, samo treba to da joj kazes.
vladak254
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 13, 2008 1:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od vladak254 »

Nisam siguran da treba da joj kazem za moj fetish, jednostavno se bojim kako ce da odreaguje, jer mi ta devojka dosta znaci i dosta sam vezan za nju. Dolazim u situaciju da potrazim neke tabletice da popijem pre odnisa, cisto da odradimo to, da skinem sumlju sa toga, al cujem da te tabletice nisu dobre za zdravlje. Cuo sam za neku Novagru Forte, pa ako neko nesto zna o tome molio bi da napise nesto, dal ce imati to nekakav efekat na jedno vece s obzirom da ja imam psihicki a ne fizicke problem.
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Aman, pa tim pre treba da budete iskreni i otvoreni jedno prema drugom! Nemoj u tvojim godinama da eksperimentises sa kojekakvim lekovima. Ne razumem o kakvoj sumnji i odradjivanju pricas, ali cini mi se da je jedan iskren razgovor preko potreban vasoj vezi. Seks ne sluzi da bi se bilo sta dokazivalo, nego da bi dvoje ljudi pruzilo zadovoljstvo jedno drugom.
JiM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 16, 2014 10:27 pm

Re: Pomoc psihajatra hitno

Post od JiM »

Da li neko moze da posalje kontakt dr.Minje Eric? Hvala unapred
Odgovori