Pomoć oko imuniteta - Učestalo sam bolestan
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 27, 2017 11:54 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Pomoć oko imuniteta - Učestalo sam bolestan
Pozdrav svima na forumu. Imam 17 godina. Naišao sam na jedan vrlo iritirajući problem. Naime sad od kada je počelo proleće, malo, malo pa sam bolestan. Ono što je pomalo čudno je da sam od decembra prošle godine pa do februara ove godine bio zdrav, da li je to od toga što sam uzimao med, ne znam? Ali sad od kada je proleće došlo bolestan sam i čim ozdravim opet.
Živim "zdravim" životom (mada nisam zdrav), treniram 4x u nedelji, hranim se zdravo, jedem voća povrća, ne pušim, ne pijem. Samo voda, čajevi, tek ponekad sokić ali negazirani. Znači čuvam se 100%, a sa druge strane bolestan. Stalno kad se razbolim odem kod doktora. Skoro sam pitao za savet i on mi je preporučio cink + vitamin c kesice, i ja sam to ispio ali evo opet sam bolestan. Da li imate neki savet šta da radim, da bar jednom spojim 7-8 meseci da budem zdrav??
Živim "zdravim" životom (mada nisam zdrav), treniram 4x u nedelji, hranim se zdravo, jedem voća povrća, ne pušim, ne pijem. Samo voda, čajevi, tek ponekad sokić ali negazirani. Znači čuvam se 100%, a sa druge strane bolestan. Stalno kad se razbolim odem kod doktora. Skoro sam pitao za savet i on mi je preporučio cink + vitamin c kesice, i ja sam to ispio ali evo opet sam bolestan. Da li imate neki savet šta da radim, da bar jednom spojim 7-8 meseci da budem zdrav??
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Pomoć oko imuniteta - Učestalo sam bolestan
Објасни како изгледа болест, какви су симптоми?
-
- Novi član
Izvinjavam se na kasnom odgovoru, kašalj, i temperatura koja se stalno vraća (spadne pa se vrati). Prekjuče sam opet otišao kod lekara i on je prepisao: Daktanol gel za žvakanje, Panklav i Brufen po potrebi za temperaturu, primećujem da izbacujem šlajm i nadam se da će to proći. Normalno žalfija za ispiranje grla.
Da li mi preporučujete neki suplement kao dodatak recimo cink tabletice, da malo ojačam imunitet, ili nešto drugo, neki savet?
Da li mi preporučujete neki suplement kao dodatak recimo cink tabletice, da malo ojačam imunitet, ili nešto drugo, neki savet?
Daktanol gel za žvakanje = Kandida na jeziku
Panklav = bronhitis
Normalno je sto ti se desava, ovaj virus je malo gadan. Sace leto jos malo pa navali na voce
Panklav = bronhitis
Normalno je sto ti se desava, ovaj virus je malo gadan. Sace leto jos malo pa navali na voce

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па вирус се не лечи антибиотиком.
Nambr1 napisao:Daktanol gel za žvakanje = Kandida na jeziku
Panklav = bronhitis
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
SWN, какав шлајм избацујеш, какве је боје? Из душника га избациш или из грла?
Cim je dobio Panklav .... bakterijski ...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па то ти кажем. Зашто си онда написао да је вирус у питању?
Nambr1 napisao:Cim je dobio Panklav .... bakterijski ...
-
- Novi član
Voće jedem svaki dan, mandarina, banana, kivi, pomorandža, jabuka, sve zavisi koje voće imam tada.
Šlajm je žute boje, izbacujem iz dubine.
Zato sto je od virusne infekcije doslo do bakterijske, bilo da je rinovirus ili grip.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Користиш кристалну куглу па знаш да је прво био вирус?

Nambr1 napisao:Zato sto je od virusne infekcije doslo do bakterijske, bilo da je rinovirus ili grip.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Добро, онда значи да јесте бактеријска инфекција и то блажи облик (јер је жуто).
Против бактерија нисам нашао начин да се подигне имунитет. Против вируса постоји 100% сигурна превентива, а против бактерија само лечење - одлична је жалфија тј. чај од ње.
Треба да пронађеш извор тих твојих сталних инфекција. Најчешће је прашина узрок или боравак у непроветреним просторијама или сталан контакт са болесним особама.
Против бактерија нисам нашао начин да се подигне имунитет. Против вируса постоји 100% сигурна превентива, а против бактерија само лечење - одлична је жалфија тј. чај од ње.
Треба да пронађеш извор тих твојих сталних инфекција. Најчешће је прашина узрок или боравак у непроветреним просторијама или сталан контакт са болесним особама.
SWN napisao:Voće jedem svaki dan, mandarina, banana, kivi, pomorandža, jabuka, sve zavisi koje voće imam tada.
-
- Novi član
Hvala vam na odgovorima, pogotovo ovo nisam znao za razlike između virusne i bakterijske.
Samo još jedno pitanje, kako da delujem preventivno na virus, bar na njega da delujem preventivno??
Samo još jedno pitanje, kako da delujem preventivno na virus, bar na njega da delujem preventivno??
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Још постоје гљивичне и паразитске инфекције, ако се не варам.
Имаш одличан домаћи превентивни лек против вируса. Овде сам га описао: http://*/index.html?stranica=s ... e/imunitet
Имаш одличан домаћи превентивни лек против вируса. Овде сам га описао: http://*/index.html?stranica=s ... e/imunitet
-
- Novi član
Hvala, i odličan sajt zaista.
Samo kada bi ovo moglo da se primeni bez rakije, recimo koliko je samo konzumacija belog luka dobra u preventivi? A ono što me čudi je da u periodu od decembra pa sve do kraja februara nisam bio bolestan, a u tom periodu sam koristio med (prirodni).
Samo kada bi ovo moglo da se primeni bez rakije, recimo koliko je samo konzumacija belog luka dobra u preventivi? A ono što me čudi je da u periodu od decembra pa sve do kraja februara nisam bio bolestan, a u tom periodu sam koristio med (prirodni).