Pomoć oko imuniteta - Učestalo sam bolestan

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Pomoć oko imuniteta - Učestalo sam bolestan

Post od aaaca »

Користиш кристалну куглу па знаш да је прво био вирус? :lol:
Nambr1 napisao:Zato sto je od virusne infekcije doslo do bakterijske, bilo da je rinovirus ili grip.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Добро, онда значи да јесте бактеријска инфекција и то блажи облик (јер је жуто).

Против бактерија нисам нашао начин да се подигне имунитет. Против вируса постоји 100% сигурна превентива, а против бактерија само лечење - одлична је жалфија тј. чај од ње.

Треба да пронађеш извор тих твојих сталних инфекција. Најчешће је прашина узрок или боравак у непроветреним просторијама или сталан контакт са болесним особама.
SWN napisao:Voće jedem svaki dan, mandarina, banana, kivi, pomorandža, jabuka, sve zavisi koje voće imam tada.

Šlajm je žute boje, izbacujem iz dubine.
SWN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2017 11:54 am

Post od SWN »

Hvala vam na odgovorima, pogotovo ovo nisam znao za razlike između virusne i bakterijske.

Samo još jedno pitanje, kako da delujem preventivno na virus, bar na njega da delujem preventivno??
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Још постоје гљивичне и паразитске инфекције, ако се не варам.

Имаш одличан домаћи превентивни лек против вируса. Овде сам га описао: http://*/index.html?stranica=s ... e/imunitet
SWN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2017 11:54 am

Post od SWN »

Hvala, i odličan sajt zaista.
Samo kada bi ovo moglo da se primeni bez rakije, recimo koliko je samo konzumacija belog luka dobra u preventivi? A ono što me čudi je da u periodu od decembra pa sve do kraja februara nisam bio bolestan, a u tom periodu sam koristio med (prirodni).
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Prirodni med, kojeg je tesko naci, jer svi nesto muvaju,ito lipov ili bagremov najbolje, koristi ali pravi pauze od mesec dana, a nikad ne preteruj sa sredstvima za imunitet.
Sto vise provodi vremena napolju, osima ko ti nije utvrdjena alergija na nesto napolju u prirodi, sunce svaki dan umereno, kretanje, trening napolju je idealan.
Vode ciste, caja od koprive sa cenom belog luka svaki put, tako se ne oseca zadah.
Bavi se necim zanimljivim da sto manje imas vremena da razmisljas o tegobama....
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Драго ми је што ти се мој сајт свиђа. 8)

Не може без ракије односно може али тада се користи алкохол. :wink: И то мора јака ракија тј. алкохол - 50%.

Алкохол врши екстракцију нечега из белога лука. Знам особе које увек једу пуно белога лука а редовно добијају грип. Дакле то не пије воду. За разлику од тога овај препарат је веома делотворан - ако се непрестано користи онда делује 100% против вируса.
Odgovori