Pobesneli zivac

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

macadamia napisao:...ili smanji unos kofeina. Mene je nekoliko dana izuzetno nerviralo poigravanje levog kapka, dok se nisam setila da smanjim cappuccino i "guaranu". :wink:
:lol: :lol: Ajoj kakva "smrt" kombinacija. Meni bi srce trokiralo da napravim taj miks!! :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

majja napisao:
macadamia napisao:...ili smanji unos kofeina. Mene je nekoliko dana izuzetno nerviralo poigravanje levog kapka, dok se nisam setila da smanjim cappuccino i "guaranu". :wink:
:lol: :lol: Ajoj kakva "smrt" kombinacija. Meni bi srce trokiralo da napravim taj miks!! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: kombinacija je stvarno luda , ja bi se cela tresla, a i šti reče Majja miks je šok :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:19 pm

Post od jana_82 »

Bili ste u pravu :D :D :D nisam pila kafu i popila 2 bedoxina i prestalo HVALA HVALA HVALA :D
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm

Post od macadamia »

minjab napisao:
majja napisao:

:lol: :lol: :lol: kombinacija je stvarno luda , ja bi se cela tresla, a i šti reče Majja miks je šok :lol: :lol: :lol: :lol:
OK, ja jesam frik kada se približi ispitni rok ili kada je frka na poslu, :lol: ali nisam sigurna da imam tu "ludu žicu", pa da istovremeno uzmem guaranu i kapućino. :D Moja "zavisnost" se svodila na Nes cappuccino za poneti kada krenem na posao, pa onda Guarana na pauzi za doručak, tek da se dodatno razbudim, cappuccino negde oko 3, Nes po povratku sa posla, tek da bih imala snage da se dovučem do kuće, i, naravno, uveče kada izađem u grad. :lol:

Inače, bilo mi je potrebno 6 dana bez kofeina da ga skroz "izbacim iz sistema". 8) Sada sam caffeine-free već mesec dana. :)
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Macadamia svaka čast za skidanje, ali iskreno malo si preterala.Sad se nedaj navući.Dosta ti je dve kafe na dan.
Ja sam do pre par godina dnevno pila po 10 - 15 kafa ma uža-i probam da prestanem .....uspela sam ,pa i nije mi bilo teško kako sam mislilaSad mi od kafe prija samo miris!

Kafa može da napravi kuršlus ,tahikardije ,aritmije , nemir , nervozu......
Odgovori