macadamia napisao:...ili smanji unos kofeina. Mene je nekoliko dana izuzetno nerviralo poigravanje levog kapka, dok se nisam setila da smanjim cappuccino i "guaranu".
Pobesneli zivac
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- minjab
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
majja napisao:macadamia napisao:...ili smanji unos kofeina. Mene je nekoliko dana izuzetno nerviralo poigravanje levog kapka, dok se nisam setila da smanjim cappuccino i "guaranu".![]()
Ajoj kakva "smrt" kombinacija. Meni bi srce trokiralo da napravim taj miks!!
![]()
![]()
- macadamia
- Aktivan član

- Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
OK, ja jesam frik kada se približi ispitni rok ili kada je frka na poslu,minjab napisao:majja napisao:macadamia napisao:...ili smanji unos kofeina. Mene je nekoliko dana izuzetno nerviralo poigravanje levog kapka, dok se nisam setila da smanjim cappuccino i "guaranu".![]()
Ajoj kakva "smrt" kombinacija. Meni bi srce trokiralo da napravim taj miks!!
![]()
![]()
![]()
![]()
kombinacija je stvarno luda , ja bi se cela tresla, a i šti reče Majja miks je šok
![]()
![]()
![]()
Inače, bilo mi je potrebno 6 dana bez kofeina da ga skroz "izbacim iz sistema".

Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.
- minjab
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Macadamia svaka čast za skidanje, ali iskreno malo si preterala.Sad se nedaj navući.Dosta ti je dve kafe na dan.
Ja sam do pre par godina dnevno pila po 10 - 15 kafa ma uža-i probam da prestanem .....uspela sam ,pa i nije mi bilo teško kako sam mislilaSad mi od kafe prija samo miris!
Kafa može da napravi kuršlus ,tahikardije ,aritmije , nemir , nervozu......
Ja sam do pre par godina dnevno pila po 10 - 15 kafa ma uža-i probam da prestanem .....uspela sam ,pa i nije mi bilo teško kako sam mislilaSad mi od kafe prija samo miris!
Kafa može da napravi kuršlus ,tahikardije ,aritmije , nemir , nervozu......