Pobesneli zivac
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Pobesneli zivac
Sigurno vam se svima dogodilo makar nekad u zivotu da vam je pulsiralo oko , nos, usna ili ste cak imali osecaj kao da vam se mrda cela faca. Pretpostavljam da to nastaje kao posledica upaljenog nerva; neki ljudi to komentarisu kao "udarila te promaja negde" cak sam jednom cula izraz "usinuti nerv"
sto mi je bilo jako smesno. Sve u svemu morate se sloziti samnom da bilo sta da vam je ikad pulsiralo, jako jako je dosadno i neprijatno. Ja sam pokusala da na forumu nadjem temu u kojoj bih mogla vise da se informisem o ovome i nisam nazalost bila uspesna, a i ovo grozno pulsiranje koje mi se od sinoc pojavilo nikako da stane
, verovatno ste primetili da je vidljivo cak i u ogledalu. Zanima me znate li nesto vise o ovoj pojavi? Kako nastaje? i naravno postoji li neki metod, ili bilo sta sto moze ovo otkloniti?
Veliki pozzzz svima
Jao pa ne nikada nisam ni mislila da je to toliko ozbiljno nije valjda da se to vama ne dogadja da vam ponekada igra oko, jer se to dogadja svim mojim prijateljima, ja inace imam 25 godina, i lice mi je simetricno malo ste me uplasili s tom pricom o asimetriji i beta blokatorima to mi vise lici na neku ozbiljnu pricu ili sam ja Jefimija mozda olako shvatila celu stvar ,ako jesam recite mi molim vas?
- minjab
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
majja napisao:macadamia napisao:...ili smanji unos kofeina. Mene je nekoliko dana izuzetno nerviralo poigravanje levog kapka, dok se nisam setila da smanjim cappuccino i "guaranu".![]()
Ajoj kakva "smrt" kombinacija. Meni bi srce trokiralo da napravim taj miks!!
![]()
![]()
- macadamia
- Aktivan član

- Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
OK, ja jesam frik kada se približi ispitni rok ili kada je frka na poslu,minjab napisao:majja napisao:macadamia napisao:...ili smanji unos kofeina. Mene je nekoliko dana izuzetno nerviralo poigravanje levog kapka, dok se nisam setila da smanjim cappuccino i "guaranu".![]()
Ajoj kakva "smrt" kombinacija. Meni bi srce trokiralo da napravim taj miks!!
![]()
![]()
![]()
![]()
kombinacija je stvarno luda , ja bi se cela tresla, a i šti reče Majja miks je šok
![]()
![]()
![]()
Inače, bilo mi je potrebno 6 dana bez kofeina da ga skroz "izbacim iz sistema".

Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.