Pobesneli zivac

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:19 pm

Pobesneli zivac

Post od jana_82 »

Sigurno vam se svima dogodilo makar nekad u zivotu da vam je pulsiralo oko , nos, usna ili ste cak imali osecaj kao da vam se mrda cela faca. Pretpostavljam da to nastaje kao posledica upaljenog nerva; neki ljudi to komentarisu kao "udarila te promaja negde" cak sam jednom cula izraz "usinuti nerv" :D sto mi je bilo jako smesno. Sve u svemu morate se sloziti samnom da bilo sta da vam je ikad pulsiralo, jako jako je dosadno i neprijatno. Ja sam pokusala da na forumu nadjem temu u kojoj bih mogla vise da se informisem o ovome i nisam nazalost bila uspesna, a i ovo grozno pulsiranje koje mi se od sinoc pojavilo nikako da stane :roll: , verovatno ste primetili da je vidljivo cak i u ogledalu. Zanima me znate li nesto vise o ovoj pojavi? Kako nastaje? i naravno postoji li neki metod, ili bilo sta sto moze ovo otkloniti? :roll: :P :roll: Veliki pozzzz svima
andrejica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 11:44 am

Post od andrejica »

Meni se to desilo da mi poskakivalo oko ali to je bilo zato sto sam bila umorna, san mi je pomogao :)
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

i meni se dogadjalo s okom i obicno prodje, ali od sinoc mi pulsira pola donje usne i jako je dosadno :o mislila sam proslo kad sam jutros ustala kad ono ne danas ceo dan, cas pocne cas prestane i tako me zeza smrc smrc
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od macadamia »

Jel' se to dešava na celom licu, ili samo na polovini?
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

ne celo lice konkretno samo desna polovina donje usne i to ne ceo predeo nego kao da mi jedna zilica tu kucka cak je i okom vidljivo
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

To se javlja kod nervoze. Ako nije često ne leči se. Ako baš traje stalno, onda možete ići neurologu. Daju se beta blokatori.

A recite mi da li ste primetili možda asimetriju lica, da li Vam se spustio ugao usne?
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

Jao pa ne nikada nisam ni mislila da je to toliko ozbiljno nije valjda da se to vama ne dogadja da vam ponekada igra oko, jer se to dogadja svim mojim prijateljima, ja inace imam 25 godina, i lice mi je simetricno malo ste me uplasili s tom pricom o asimetriji i beta blokatorima to mi vise lici na neku ozbiljnu pricu ili sam ja Jefimija mozda olako shvatila celu stvar ,ako jesam recite mi molim vas?
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

Nema razloga da se bojite, to je nešto što se svima javlja kada smo pod stresom i prolazi. Ne leči se. :( Jest dosadno, al šta ćemo sad
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

hvala puno
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Ja bih samo da ubacim jedan laički savet - počni da uzimaš Beviplex (kompleks B vitamina), čula sam da se on preporučuje u takvim situacijama.

Pozz, majja :wink:
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član

Post od macadamia »

...ili smanji unos kofeina. Mene je nekoliko dana izuzetno nerviralo poigravanje levog kapka, dok se nisam setila da smanjim cappuccino i "guaranu". :wink:
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

macadamia napisao:...ili smanji unos kofeina. Mene je nekoliko dana izuzetno nerviralo poigravanje levog kapka, dok se nisam setila da smanjim cappuccino i "guaranu". :wink:
:lol: :lol: Ajoj kakva "smrt" kombinacija. Meni bi srce trokiralo da napravim taj miks!! :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

majja napisao:
macadamia napisao:...ili smanji unos kofeina. Mene je nekoliko dana izuzetno nerviralo poigravanje levog kapka, dok se nisam setila da smanjim cappuccino i "guaranu". :wink:
:lol: :lol: Ajoj kakva "smrt" kombinacija. Meni bi srce trokiralo da napravim taj miks!! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: kombinacija je stvarno luda , ja bi se cela tresla, a i šti reče Majja miks je šok :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

Bili ste u pravu :D :D :D nisam pila kafu i popila 2 bedoxina i prestalo HVALA HVALA HVALA :D
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član

Post od macadamia »

minjab napisao:
majja napisao:

:lol: :lol: :lol: kombinacija je stvarno luda , ja bi se cela tresla, a i šti reče Majja miks je šok :lol: :lol: :lol: :lol:
OK, ja jesam frik kada se približi ispitni rok ili kada je frka na poslu, :lol: ali nisam sigurna da imam tu "ludu žicu", pa da istovremeno uzmem guaranu i kapućino. :D Moja "zavisnost" se svodila na Nes cappuccino za poneti kada krenem na posao, pa onda Guarana na pauzi za doručak, tek da se dodatno razbudim, cappuccino negde oko 3, Nes po povratku sa posla, tek da bih imala snage da se dovučem do kuće, i, naravno, uveče kada izađem u grad. :lol:

Inače, bilo mi je potrebno 6 dana bez kofeina da ga skroz "izbacim iz sistema". 8) Sada sam caffeine-free već mesec dana. :)
Slika
Odgovori