Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Pomenuo si da jedes mnogo slatkisa, pokusaj skroz da ih izbacis iz ishrane.. I mleko mozes da pijes sa 0.5% masnoce, a ti si pomenuo da pijes kravlje koje ima preko 3.5% mlecne masti, tako da nije ni cudo sto si posle mesec dana primetio samo masne naslage.. Pokusaj da promenis program tipa, grudi i triceps, ledja biceps, ramena noge. Samo budi uporan,sredi ishranu i videces bolje rezultate.. Poz
ovo za program treniranja,pricali su mi u teretani, i menjao sam program na nekhi 2-3 meseca.. radio kao sto si ti sad napisao... mogu to ponovo.
a sto kazes ovo za mleko,napomenuo sam da je novac moj problem... kravljeg mleka imam sa sela, to ne placam... a za preradjeno mleko ,sa manje masnoce mi treba love...
ako mozes napisi mi kako se ti hranis. bar jedan dan
Pa ne znam, mozes da uzmes kravlje mleko i prokuvas, sacekas da se ohladi, skines kajmak i pijes ga.. Za dorucak recimo mozes da jedes ovsene pahuljice, ili 5 jaja npr ali ne vise od 2,3 zumanca zbog masti, za ostale obroke generalno gledaj da imas sto vise proteina (meso), i kvalitetne uh (pirinac,krompir,grasak..), i salate.. Za veceru posni sir.. Pij dosta vode, preko 2l dnevno. I obavezno izbaci slatkise iz ishrane. Poz