Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Procitao sam malo pre na netu o nekim parazitima koji se dobijaju od svinjskog mesa i uplasio sam se! Pola tih parazita dovodi do smrti i nema leka. Jel to stvarno tako??
Molio bih nekoga ko je upucen da mi odgovori koliko ima godisnje obolelih od Taenia solium i taenia saginata ili trihinele i slicnih parazita u Srbiji? Cisto me zanima ako je mali broj da ne brinem, ako je veliki da ipak odem kod lekara. Hvala!
O covece, ma idi kod lekara!!! I da je mali, ti mozes da budes bas u toj grupi, a i da je veliki, ti mozes da je nemas. Samo ce ti analiza pokazati prisustvo parazita, a ne statistika ni nagadjanje! Lepo kaze dr Ivica, internet ne sme da bude zamena za odlazak kod lekara!
Ljudi, ja jedem kao prava stoka, roditelji nemaju vise para da me nahrane. Npr: jedem sad, i za nekih dvadeet minuta opet mogu da jedem punim kapacitetm kao stoka! Visok sam 188. I VEOMA SAM MRSAV!!! Znaci li to da imam pantljicaru?????????????????
pantljicara nemoze da se leci antibioticima nego mora operaciom a cesto se desava da pukne a kad pukne onda je domacin mrtav opasna je ali to je pseca pantljicara
Jedem mnogo , a ne debljam se ni grama.
pomrsav sam, sa velikim apetitom, mada nekada i nemam apetita za bilo sta.
da li postoji mogucnost da imam pantljicaru?
Hvala unapred!