otklanjanje dlacica laserom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: otklanjanje dlacica laserom
Ja spadam u bezdlaku zensku vrstu tako da jedinu regiju koju moram da sredjujem su prepone. Ali i to nekad pravi probleme. Slucajno sam kupila u drogeriji DM kremu "Balea - Beruhigende Hautcreme (nach der haarentfernung)", sto bi u prevodu znacilo umirujuca krema za kozu (posle uklanjanja dlacica). Mogu da vam kazem da u zadnje dve ture sa tom kremom nisam posle imala bas nikakvih problema. Pretpostavljam da je ima i kod nas u DM pa pogledajte i probajte....
Re: otklanjanje dlacica laserom
e nesto ja da vam kazem,ja sam sad trenutno u americi i ovde rade uklanjanje dlacica elektrolizom ili kako vec,i onaj ko vam je rekao nekoliko tretmana slagao vas je dobro,moja tetka naprimer vec godinu dana ide na taj tretman a uklanja samo nausnice,i ide kako sam ja razumela jednom mesecno,kad god je dosla sa tog tretmana nije bilo nikakvog crvenila ni bilo cega drugog kaze da jeste malo bolno ali nije nista strasno da ne moze da se izdrzi,kada se radi taj tretman mora da se ceka da dlacice krenu da rastu i onda se tom iglom koja ima struju bocka direktno u mesto odakle izrasta dlaka,inace moja tetka i nema toliko puno dlacica ali rekli su joj da treba da ide jos 2 godine na taj tretman da bi joj sve i trajno uklonili sa nausnica,tako da ko vam je rekao da je par tretmana slagao vas je dobro..i jebes ti to ne bih ja trpela nikakvu struju,lakse je mnogo da se skida depil kremom ili jednostavno ih izbeljivati sa kremom za izbeljivanje dlacica bezbolno je a isto tako ne vidi se nista,ja bi samo volela sa nogu da uklonim dlacice trajno strasno me nervira to sto mi dlake non stop urastaju a ja to moram da izvadim ali po obicaju to se zagnoji sve i kad ja izvadim dlaku ostane rana tako da ne znam sta vise da radim sa urastanjem dlacica...